Hvordan ta en Urodynamics blære Test

April 21

Hvordan ta en Urodynamics blære Test


Etter en kvinne føder eller som hun aldre, kan hun oppleve en manglende evne til å holde henne urin når blæren blir enda litt full. Inkontinens oppstår når blæren utgivelser urin under vanlige daglige aktiviteter. Legen din kan ta en urodynamics blære test for å fastslå årsaken dersom andre tester er mangelfulle. Les videre for å forstå hva du kan forvente og hvordan å forberede seg til testen.

Bruksanvisning

En kommer for urodynamics blæren test etter et godt måltid. Du trenger ikke å faste i denne testen, men du kan bli bedt om å komme med en full blære. Hvis dette er et problem, forteller legen din på forhånd. Han kan kreve at du tømme blæren, men drikke væske før vi går i testsenter.

2 Forbered å urinere foran en sykepleier som vil tid lengden på urinstråle, merke volumet av urin som produseres og registrere din evne eller manglende evne til å stoppe urinstrømmen i midtstrøms. Slapp av og innse at en urologi sykepleier er vant til å overvåke denne typen tester på en daglig basis.

3 Send til kateterisering etter den første urinprøven. Sykepleieren vil fylle blæren med varmt vann og stadig registrere ditt nivå av komfort og din trang til å urinere. I tillegg kan legen din be om en endetarm sonde i den hensikt innspillingen trykk i den regionen.

4 Hoste når du er under veiledning av testing sykepleier, for å bestemme din blære er trykkgrensene. En liten manometer på enden av kateteret vil registrere din blæren press grense. Forstå at du vil urinere under denne testen for å vurdere blæren nåværende press punktet hvor lekkasje vil oppstå.

5 Drikk rikelig med vann etter testen for å lindre ubehag forårsaket av kateterisering. Du kan også få en kortsiktig antibiotika for å hindre at en urinveisinfeksjon.