Agurker og Acne

June 22
Agurker og Acne

Agurk er en type gourd som oppsto i India og nå er mye dyrket. Den snikende vintre agurk anlegget produserer lang sylindrisk frukt som har en mild smak og høyt vanninnhold. I tillegg til sine kosttilskudd bruker, har agurker lenge vært brukt topically å behandle hudsykdommer og spioneringen å være nyttig i behandling av akne. Agurker kan Juiced og inkludert i kremer og ansiktsmasker.

Årsaker til akne

Det er flere mulige årsaker til akne, som alle involverer en lidelse av pilosebaceous enhet, bestående av en hårsekken, et hår og en talgkjertel. Bakterien Propionibacterium acnes bebor naturlig i huden og strømmer på sebum produsert av talgkjertel. Stress kan diett og hormon uregelmessigheter forårsaker en overflod av sebum produksjon, noe som skaper et miljø som er gunstig for en økning i bakteriepopulasjonen. Immunsystemet aktiveres til å angripe det overskytende bakterier og i prosessen kan skade veggen av follikkelen og forårsake betennelse. Denne betennelsesreaksjon også kan være forårsaket av en opphopning av talg og døde hudceller, som produserer en Whitehead.

Potensielle fordeler av agurker

Agurker inneholder en rekke stoffer som er viktige for helsen til huden din, inkludert vann, vitamin A, vitamin C, vitamin E og en rekke aminosyrer. Vitaminer i agurker er alle potente antioksidanter og kan bidra til å redusere de synlige effektene av frie radikaler skader på huden. Vitamin E er også en viktig ingrediens i huden og kan hjelpe kroppen reparere skader forårsaket av akne. Agurker er sammensatt av omtrent 96 prosent vann, og kan bidra til hydrat og fukte huden, noe som kan bidra til å redusere rødhet og hevelse.

Forskning

En 2010 forskningsartikkel publisert i "African Journal of Pharmacy and Pharmacology" testet effekten av seks formler for akne kremer. Forskerne fant at inkludering av agurk ekstrakt økte anti-acne virkning av behandlingen og reduserer bivirkninger. Studien ikke teste bruk av agurk av seg selv, og mer forskning er nødvendig for å være sikker på sin individuelle nytten.

Forberedelser

Botanisk Online gir en oppskrift på en helt naturlig ansiktsmaske som ble angivelig brukt av Cleopatra av Egypt. Masken krever to hele agurker med skinn, 1/2 kopp fløte, 1 ss. olivenolje, 1 ss. av honning og 1 ss. av slam blandet sammen i en mixer. Masken skal være nedkjølt og brukes til ansiktet med en frisk sitron skive.