Matvarer som forårsaker hetetokter

March 17

Hvis du er utsatt for hetetokter, er det visse matvarer som du bør unngå. Definitivt si "nei" til jalapeno peppers på pizza og varmt vinger, og tenke seg om to slukende for mye alkohol, eller du kan betale for det senere.

Svette

Alkohol kan gjøre deg bryte ut i en svette, som kan hvitt sukker, krydret mat og varm drikke. Kaste i noen stress, sigarett eller marihuanarøyking, noen varmt vær og en dose av sinne, og du vil sannsynligvis ha hot flash av alle tider, ifølge Power-surge.com.

andre culprits

Hetetokter kan bli provosert når kvinner drikker kaffe eller vin, ifølge Eva Campanelli, som er en helhetlig familie utøveren ligger i Beverly Hills, California. Ifølge Dr. Campanelli, kaffe og vin både forsurer blod og sette en belastning på leveren. Eliminere disse drikker fra kosten eller i det minste kutte tilbake. Fersk grønnsaksjuice, på den annen side, motvirker sure reaksjoner ved alkalinizing systemet. Det er også best å unngå raffinerte matvarer.

Sentralstimulerende

Andre matvarer som kan sette deg opp for en hot flash inkludere meieriprodukter og kjøttprodukter. Sentralstimulerende midler av noe slag --- kaffe, alkohol, te, krydder --- aktivere flyten av blod, og dette kan gjøre deg varm.

japansk Approach

Ifølge Healthynet.com, trenger japanske kvinner ikke har hetetokter. De spiser mindre animalsk protein og mer vegetabilsk protein enn Vesten gjør. Det japanske kostholdet er høy i soyaprodukter og lite fett. Disse matvarene er fulle av fytoøstrogener, som er anlegget forbindelser som etterligner østrogen, som avtar i overgangsalderen.

Hold deg hydrert

Phyllis A. Bach, forfatter av "Resept for Dietary Wellness," anbefaler at en person drikke minst to liter vann daglig. Dette vil fylle væske som går tapt via svette, som oppstår når en varm flash treff. Bach bemerker at hvis du holder deg hydrert til enhver tid dette kan hindre hetetokter.

Vitamin E og D

Spise en diett som er gode på vitamin E, som for eksempel grønne grønnsaker, nøtter, mandler og kaldpressede oljer, samt inntak av hele korn og friske grønnsaker, som er fiber rik, bidrar til å hindre hetetokter, ifølge James B. LaValle, Janet Zand og Allan N. Spreen, forfatterne av "Smart Medisin for Healthy Living". Det er også gunstig å øke inntaket av melk, egg og fiskeoljer fordi disse elementene inneholder vitamin D, og ​​vil bidra til å kvele din tendens til å ha hetetokter.