Hvordan justere høyden på en rullator Walker

November 6

Hvordan justere høyden på en rullator Walker


En rullator, eller rullende walker, kombinerer en tradisjonell walker med hjul for å øke mobiliteten og kontroll. Rullatorer kommer med håndbremser, en tre- eller fire hjul utforming, variable hjulstørrelser og valgfritt sete, shopping kurv eller oksygentank vedlegg. En viktig faktor i riktig rullatoren bruk er høyden på styret. Riktig høydejusteringer tillater brukeren å opprettholde en komfortabel stilling, så vel som kontroll av støtteanordningen. Høydejustering metoder varierer avhengig av produsent. Noen klemme på plass ved hjelp av kompresjon, mens andre har huller gjennom hvilke en bolt er satt inn.

Bruksanvisning

1 Stå på en sklisikker overflate med rullatoren rett foran deg. Hvis du blir lei lett, be om hjelp og stå foran en stol eller sofa, slik at du kan hvile mens hjelperen gjør justeringer.

2 Ha hjelperen skru boltene på begge håndtak som gjør at styret til å skyve opp og ned.

3 Slipp styret til sin laveste stilling.

4 Grip bremsene for å holde walker stabil og sakte løfte styret til det press på håndleddet legger parallelt med håndtaket. Hvis du ikke føler deg komfortabel å trekke på styret uten støtte, må du hjelper hold på rullator for å gi ekstra stabilitet. Denne stillingen bør tillate armene å hvile på en behagelig vinkel.

5 Har du hjelperen setter skruene som holder styret på plass. Juster styret opp eller ned for å finne nærmeste høydejustering hull, om nødvendig.

6 Gå rundt i rommet eller opp og ned en hall for å se om rullatoren er i en behagelig høyde for deg. Det kan være lurt hjelperen å flytte styret opp eller ned med en høydejusteringshull for å få den stabiliteten du trenger.

Hint

  • Ikke forsøk å justere rullatoren alene hvis du har problemer med å stå i perioder uten hjelp eller har problemer med å løfte eller bøyd over.