Hvordan Heal et teppe Burn

December 18

Hvordan Heal et teppe Burn


Et teppe brenne er en friksjon sår oppstår når huden gnir mot et teppe. Varmen fra friksjonen mot teppet fjerner de øverste lagene av huden, noe som gjør deg sårbar for bakterier. Healing et teppe brenne riktig vil bidra til å forhindre smitte og redusere alvorlighetsgraden av arrdannelse som oppstår. For å helbrede et teppe brenne, må du behandle det med riktig førstehjelp omsorg for å støtte kroppens naturlige helbredelsesprosessen.

Bruksanvisning

1 Skyll hendene med varmt vann og antibakteriell såpe før du berører teppet brenne.

2 Kjør teppet brenne under kaldt vann til følelse av varme avtar.

3 Forsiktig gni antibakteriell såpe på såret etter den brennende følelsen har forsvunnet. Skyll med vann før du har vasket alt av såpe unna.

4 Pat såret tørt med et rent håndkle.

5 Påfør et tynt lag med antibiotisk spray på såret og la det lufttørke.

6 Dekk såret med steril kompress hvis det er på et lite barn. Dette vil hindre ham fra å skrape området, en vane som forsinker helingsprosessen. Bruk medisinsk tape for å holde gasbind over såret, slik at du ikke bruker noen av limet på teppet brenne.

7 Hold såret rent og tørt som det helbreder. Tåke med antibiotisk spray én gang daglig for å hindre bakterievekst. Hvis du pakket såret på et barn, tar du gasbind gang daglig å sprøyte det, før re-innpakning med frisk gasbind.

Hint

  • Hvis teppet gror infisert eller sveller området, ta kontakt med helsepersonell.