Hva er en arbeidsgiver-sponset helseplan?

December 19

Når du arbeider for en arbeidsgiver, er en av fordelene som du kan få tilgang til en gruppe helseforsikring plan. Arbeidsgiver-sponset helseforsikring planer er en av de vanligste måtene som folk i USA mottar helse dekning. Disse planene gir en rekke fordeler for arbeidstakere og arbeidsgivere.

Definisjon

En arbeidsgiver-sponset helseforsikring plan er primært betalt av arbeidsgiver. Arbeidstakeren kan også ta del i noen av kostnadene av premiene. I noen tilfeller vil arbeidsgiver betale for premie på bare den ansatte og deretter betale for en del av den ansattes familie premie. Andre planer helt betale for premiene av den ansattes hele familien.

Adgang

Ifølge Bureau of Labor Statistics, flertallet av arbeidstakere i privat sektor har tilgang til en gruppe forsikring plan. En studie fra 2006 fastslått at nesten 71 prosent av folk i det private arbeidsstyrken hadde tilgang til en gruppe helseforsikring plan. Over halvparten av alle arbeidstakere i arbeidsstyrken er dekket av en av disse planene. Som et alternativ, noen ansatte velger å betale for sin egen helseforsikring privat.

kostnader

Med privat helseforsikring plan, kan du være i stand til å betale mindre enn hva du betaler for en privat plan. Siden arbeidsgiver vanligvis plukker opp en del av forsikringspremier, kan du bare nødt til å betale en delvis premie for deg og din familie. Egenandelen på disse typer planer har en tendens til å være lavere, og co-pay og co-forsikring prosenter er mindre også. I noen tilfeller, arbeidsgivere tilbyr også fleksible utgifter kontoer, som tillater deg muligheten til å betale for out-of-pocket medisinske utgifter med tax-advantaged penger.

Godkjennelse

En av de store fordelene med å være involvert med gruppen helseforsikring er at det er lettere å bli akseptert enn hvis du søker på privat forsikring. Med en gruppe helseforsikring plan, kan du automatisk bli akseptert for dekning selv om du har alvorlige medisinske problemer. Med det private markedet, dette er ikke alltid tilfelle. Du må kanskje få en fysisk eksamen eller svare på helserelaterte spørsmål før du kan bli godkjent.