Hvordan å finne en lokal lege

January 31

Hvordan å finne en lokal lege


Når møtt med en skade, sykdom eller en nødvendig årlig kontroll, må du kanskje finne en lege til å passe dine spesifikke behov. Med det store antall leger og spesialiteter i ditt område, kresne hvordan å finne den rette legen for deg kan synes å være en komplisert oppgave. Heldigvis, det er ressurser tilgjengelig for deg som gjør finne en bestemt lege i en bestemt spesialitet så enkelt som noen få museklikk.

Bruksanvisning

1 Logg deg inn på din helseforsikring leverandør hjemmeside hvis du har helseforsikring. Klikk på "Finn en Doctor" -verktøyet. Skriv inn alle søkekriterier som det passer deg. Du kan søke etter omtrentlige posisjon, navn, og selv spesialitet. Fra listen over leger som dukker opp, velger legen navn, spesialitet og plassering som fungerer best for deg.

2 Logg på WebMD hvis du ikke har en helseforsikring leverandøren. Under "Søk" på verktøylinjen, velg "Leger" -knappen. Du kan nå søke etter en lege ved etternavn, sted og spesialitet. Velg legen navn, spesialitet og plassering best egnet for deg.

3 Kontakt valgt legekontoret for å sette opp en avtale. Dette vil kreve at du oppgir navn, fødselsdato, personnummer og helseforsikring identifikasjonsnummer, hvis det er aktuelt. Sørg for å inkludere informasjon om den spesifikke årsaken til at du trenger å gå til legen.

4 Skriv inn adressen til legekontoret i en karttjeneste som Google Maps eller Mapquest. Hvis du trenger retninger, velg "Veibeskrivelse" alternativet, skriv inn adressen som startadresse og legens adresse som slutter adresse. Skriv ut eller skrive ned retninger tilsvarende.