Hvordan injisere Sculptra

July 31

Hvordan injisere Sculptra


Beregnet for bruk som en kosmetisk implantat, Sculptra Estetisk, kan bare gis av en lege. Består av sterilt vann, karboksymetylcellulose, poly-L-melkesyre og ikke-pyrogent mannitol, kan Sculptra estetisk injiseres under huden i ansiktet for å glatte ut rynker og fine linjer. I motsetning til andre populariserte rynke fyllstoff, kan en pasient kreve opptil fire behandlinger for å oppnå ønskede resultater som endringen er gradvis og avhengig av dybden av en persons rynker. I tillegg må pasientene støtte behandlingsprosessen ved å massere en ansiktskrem i sine behandlingsområder i fem minutter, femmere ganger per dag i fem dager etter hver økt.

Bruksanvisning

1. Bruk en vannløselig blyant for å skape et gittermønster som er både parallelt og vinkelrett på nasolabial folder på pasientens ansikt.

2 Fest en steril 26 gauge nål til en sprøyte og fyll med Sculptra Aesthetic. Kast deg noen av behandlingen ut av nålen å utvise overflødig luft og se etter blokkeringer i nålen. Hvis nålen er blokkert eller blir blokkert under prosedyren, erstatte den med en ny en, og revurdere for blokkering.

3 Bruk tommelen og pekefingeren til å strekke området mediale til nasolabiale rynke. Sett nålen på en 30 til 40 graders vinkel. Skyve nålen gjennom til det andre laget av huden, dermis. Hvis nålen blir injisert for langt, vil du føle vev motstand. Hvis nålen ikke er injisert dypt nok, vil den delen av huden blir hvite. I dette tilfelle, fjern nålen og gni huden i en sirkulær bevegelse. Hvis huden ikke gå tilbake til sin normale farge, ikke re-injisere.

4 Må ikke injiseres Sculptra ennå. Trekk tilbake stempelet på sprøyten først. Hvis blod returnerer til sprøyten, fjerne det fordi nålen er i en blodåre. Legg press på injeksjonsstedet for å stoppe blødning. Hvis ingen blod avkastning, plasserer nålen på en 10 til 20 graders vinkel så Sculptra Estetisk vil nå den dype lag av dermis. Dette kalles tunnele teknikk.

5 Injiser 0,1 til 0,2 ml Sculptra Estetisk ved foten av nasolabiale fold samtidig uttak av nålen sakte. Denne manøveren er referert til klinisk som en retrograd injeksjon. Plass til neste injeksjon med en 0,5 til 1 cm avstand fra den første injeksjon. Ikke bruk mer enn 2,5 ml Sculptra Estetisk per behandlingsrunde. Masser behandlingsområdet etter hvert tre til fire injeksjoner for jevn fordeling.

Hint

  • Umiddelbar svelling opptrer ved injeksjonsstedet etter behandlingene, og det er ikke en indikasjon på et endelig resultat. Hevelsen skyldes Sculptra vanninnhold. Hevelsen løser etter tre til fire timer, og ansiktet returnerer til sitt utseende før injeksjon. I stedet bør gradvis forbedring forventes i løpet av flere uker.