Hvordan Stopp Hoste for Good

March 8

Ifølge Medline Plus, er hoste en normal refleks som holder luftveiene og hals klart. Du hoste når du inhalerer sigarettrøyk, eller når du har en alvorlig anfall av influensa. Medisinske tilstander som astma, lungebetennelse, allergier og lungekreft alle inkluderer en fellesnevner for en hoste. En hoste kan være konstant, intermitterende, akutt eller kronisk. Det kan være klart eller grønt oppspytt (slim) produksjon som kan være en indikasjon på en alvorlig medisinsk sykdom. Hvis du hoster, er det mange metoder for å stoppe det for godt.

Bruksanvisning

1 Slutte å røyke. Røyk innånding resulterer vanligvis i hoste fordi utenlandske irritanter inn dine luftrom. Gå til legen din og få en smoking-opphør medisiner og du vil slutte hoste.

2 Gå til ditt lokale apotek og kjøpe over-the-counter hoste suppressants som dekstrometorfan. Dette er tilgjengelig som en hostesaft eller harde drops.

3 Legg honning til din kaffe eller te. Honning fungerer også som en hoste suppressant, ifølge Mayo Clinic.

4 Ta en dampende dusj. Medline Plus sier at fuktigheten vil berolige tørr hals og stoppe hoste.

5 Bruk et antihistamin eller decongestant å lindre rennende nese. Post-nasal drypp kan sive inn i halsen og få deg til å hoste. Disse medikamentene stoppe en rennende nese og derfor hosten.

6 Gå til fastlegen din og få en resept på en inhalert kortikosteroid hvis du har astma (tilstand hvor luftveiene er innsnevret, og du skape store mengder slim). Inhalasjonssteroider åpne luftveiene og redusere hoste.

7 Ta en protonpumpehemmer (type medisin) som omeprazol til å behandle acid reflux (halsbrann). Halsbrann kan føre til at du hoster.

Hint

  • Oppsøk lege dersom hosten er konstant og varer i mer enn en måned, til tross for over-the-counter rettsmidler. Dette kan være et tegn på en alvorlig medisinsk tilstand som lungekreft.