Hvordan Fukte Nose

December 16

Hvordan Fukte Nose


En tørr nese, hvis tørr på innsiden, kan forårsake sprukne neseborene, og til og med neseblødning. Hvis du har dette problemet er det en rekke hjem rettsmidler som du kan prøve. Noen behandle kroppen fra innsiden, å tilføre fuktighet til vevet, mens andre virker fra utsiden. Hvis nesen tørrhet fortsetter etter en uke for å prøve et hjem rette, ta kontakt med en kvalifisert lege.

Bruksanvisning

1 Drikk mye fuktighetsgivende væske. Dette inkluderer vann og juice. Nose tørrhet kan være et symptom på dehydrering. Mens riktig fuktighet alene ikke kan kurere nese tørrhet, det hjelper holde nesen fuktig.

2 Spray en saltoppløsning i hvert nesebor et par ganger om dagen. Dette gir direkte fuktighet til de tørre delene av innsiden av nesen.

3 Gni vaselin på tørre flekker to ganger om dagen. Bruk fingeren til å gni det på utsiden av neseborene eller en bomullspinne for å gni det rundt innsiden av hvert nesebor.

4 Kjøp et vann fordamper eller luftfukter for huset ditt. Å leve i et tørt miljø kan tørke ut nesen. En luftfukter vil legge til fuktighet at noes må tilbake i din stue.

5 Spør legen din om noen av dine medisiner kan være årsaken en tørr nese. I så fall kan legen være i stand til å endre medisineringen for å unngå bivirkning.

Hint

  • Plasser en luftfukter i rommet eller rommene som du tilbringer mesteparten av tiden din i. Dette er trolig på soverommet der du sover.
  • Oljebaserte kremer kan føre til lungebetennelse hvis de kommer ned i lungene. Vær forsiktig med å bare puste i røyk og ikke kremen selv.