Sunn skolemat & Snacks

September 27

Sunn skolemat & Snacks


Sunn skolemat og snacks bør følge regjeringens retningslinjer ernæring. Med barndommen fedme et problem i dette landet forbereder mat som er næringsrik for skolen lunsj er viktig. Skolene bør holde seg borte fra snacks og lunsjer som inneholder mye fett, salt og sukker. Tomme kalorier som godteri og brus bør også unngås å lage skole mat sunn.

Nutrition Recommendations

Når du planlegger skolemat og snacks, vel vitende om ernæring retningslinjer for barn er viktig å sørge for måltider er sunt. Hver dag bør du spise minst tre porsjoner med hele korn, så snacks og lunsjer bør unngå enkle karbohydrater og inkluderer komplekse karbohydrater som hele korn. Du bør blande farge og type vegetabilsk spist så sørg lunsjer inkluderer en rekke grønnsaker. Unngå fruktsaft, og i stedet omfatte en rekke av hele frukter. Andre forslag inkluderer å spise lite eller fettfri melk, får fett fra oljer som olivenolje eller nøtter og plukke lav-fett, magert kjøttpålegg.

Pakker

Serve lunsjer som gjør et balansert måltid. For eksempel tjener en grønnsak på hver lunsj. Noen grønnsaker som er enkel å lage og servere inkluderer brokkoli og grønne beans.Add grønne grønnsaker så ofte som mulig, fordi de er fulle av viktige næringsstoffer. Prøv å ta hensyn til spesielle behov dietter. Noen barn er laktose intolerant så sørg for at rettene er tilgjengelig som ikke har melk. Andre barn kommer fra vegetariske familier så sørg for å tjene en vegetarisk rett hver dag som har protein fra bønne kilder. Barn liker ting som pizza så serverer pizza gang på en stund er nesten uunngåelig, men sørg for å inkludere en grønnsak og frukt element med pizza. Serve bare lite fett eller mager melk å drikke med måltider.

snacks

Noen ganger foreldrene få inn snacks og andre ganger lærere serverer snacks på spesielle dager. De behandler kan være sunt og fortsatt være en hit med barna. Frukt er en god matbit idé og erstatning for sukkerholdige godbiter. Serve frukt som druer, vannmelon, jordbær, epler, bananer eller bringebær. Andre sunne godbiter inkluderer frukt skinn, applesauce og kjeks. Fullkornsprodukter som pitabrød eller pretzels er også en sunn snack. Grønnsaker med en lav-fett dip er en viktig del av et sunt kosthold.

School Lunch Program

The National School Lunch Program gir gratis eller rimelige ernæringsmessig balanserte måltider til elever i private og offentlige skoler. Studentene må komme fra familier som kvalifiserer økonomisk ved å ha en lav inntekt. Måltidene må oppfylle ernæringsstandarder, herunder at ikke mer enn 30 prosent av kaloriene kommer fra fett, og at ikke mer enn 10 prosent kommer fra mettet fett. Skolemat gir også en tredjedel av det daglige anbefalte mengder av vitamin A, vitamin C, jern og kalsium. Skolen lunsj Programmet fungerer millioner av barn hvert år.