Hvordan Sand Off Age spots

October 22

Alder flekker forårsakes vanligvis av overdreven soling, og ikke nødvendigvis med en økning i alder. De kan være ganske skjemmende, men det finnes måter å gjøre dem forsvinne. Dermabrasion sanden ned og skader det øverste laget av døde hudceller slik at friske, nye huden kan genereres og til slutt gjøre veien til overflaten raskere og mer smidig. Når du vurderer dermabrasion å kvitte huden av pigmentflekker, er det viktig å møte med din hudlege eller plastisk kirurg for å diskutere prosedyren.

Bruksanvisning

1 Besøk din dermatologist og diskutere dermabrasion som en måte å forynge huden din. Dermabrasion sanden ned og skader det øverste laget av døde hudceller slik at friske, nye huden kan genereres og til slutt gjøre veien til overflaten raskere og mer smidig.

2 Sprer ørsmå krystaller over huden din med en dermabrasion blaster vil bidra til å forynge huden under toppen, skadet lag. Kombinere slitasje og skånsom suge vil fjerne døde hudceller fra overflaten av ansiktet.

3 Ta vare på huden din etter inngrepet per legens anbefalinger. Vanligvis er resultatene ses etter fem til tolv dermabrasion økter.

4 Legg merke til dine pigmentflekker langsomt minkende i løpet av flere uker. Det kan ta flere besøk og dermabrasion prosedyrer for å oppnå den mest ønskede resultat.

Hint

  • Hver behandling varer i ca 30 minutter og ansiktet kan være rødt og ser solen brent opp til 7 dager etter hver dermabrasion økt.
  • Kombinere kjemisk peeling med dermabrasion bidrar til å øke den endelige effekten av prosedyren.