Jeg trenger en Medicare Erstatningskort: Hvordan får jeg en Online?

January 19

Medicare er den amerikanske regjeringen gitt helseforsikring program for pensjonister i løpet av 65 år Din Medicare kortet gir informasjon om hvilke typer Medicare dekning du har krav på og helsepersonell vil be om kortet når du ber om medisinsk behandling. Du kan få et nytt kort gjennom Social Security nettsiden.

Bruksanvisning

1 Finn Medicare kort erstatning side på Social Security hjemmeside socialsecurity.gov/medicarecard/. Du vil finne en side med tittelen: "Informasjon om Skifte en Medicare-kort". Rull ned til bunnen av siden og klikk på "Start" -knappen.

2 Klikk på "Jeg godtar" -knappen på personvernerklæringen siden. Du vil bli tatt til websiden for å starte programmet for en ny Medicare kortet.

3 Skriv inn all nødvendig informasjon. Du trenger din siste uttalelse av Medicare utbetalinger for å gi ny betalingsinformasjon som en del av identitetsbekreftelse.

Hint

  • Hvis du har en konto på mymedicare.gov nettsiden kan du også søke om en ny Medicare kortet gjennom det elektroniske systemet.
  • Etter å ha fullført programmet, vil det ta ca 30 dager for det nye kortet å ankomme.
  • Du kan ikke søke om nytt Medicare-kort på nettet hvis du har flyttet og ikke rapportert den nye adressen til Social Security Administration.