Hvordan bli kvitt nikotin flekker

April 21

Hvordan bli kvitt nikotin flekker


Nikotin fra røyking kan føre til skjemmende flekker på overflater i ditt hjem, så vel som på tennene og fingertuppene. Boliger med nikotin flekker har en gulaktig film på vegger og tak, og de har en tendens til å lukte bedervet. Tenner og fingertuppene som blir farget med nikotin ser gulnet og snusket. Disse enkle tipsene vil hjelpe å bli kvitt nikotin flekker i hjemmet og på din person.

Bruksanvisning

Hvordan bli kvitt nikotin flekker

1 Bland en løsning av en del ammoniakk til tre deler varmt vann i en plastbøtte eller bassenget. Iført gummihansker, skyll en svamp eller klut i løsningen og kratt vegger eller tak som har blitt gulnet og stinkende fra nikotin. Skyll og gjenta prosessen om nødvendig.

2 Spray et bad renere som skrubbing bobler på vinyl tapeter eller plast overflater i ditt hjem som har blitt farget med nikotin. Tillat formelen for å stå i et minutt eller to, og tørk bort med en fuktig svamp eller rengjøring filler.

3 Sett ut åpnede beholdere med natron i rom som fortsatt har den dvelende lukten av nikotin, eller lukt av ammoniakk eller bad renere. Den natron vil hjelpe absorbere lukt.

4 Lag en pasta av natron og noen dråper vann. Sette dette på tannbørsten og pusse tennene to ganger daglig med denne lim for å fjerne nikotin flekker fra tennene. Selv om lim vil smake salt, vil det bidra til å fjerne flekker og er ikke på langt nær som slipemiddel som noen tannkremer på markedet som er spesielt for sigarett-røykerne.

5 Hell hydrogen peroxide i et fat eller bad synke, og skaper en formel av en del peroxide til en del varmt vann. Sug tuppene som har blitt farget med nikotin i løsningen i fem minutter. Gjentatte behandlinger vil fjerne nikotin flekker fra fingertuppene. Pass på å bruke god håndkrem etter disse behandlingene som peroxide kan føre fingrene til å bli meget tørr.

Følg disse enkle, kostnadseffektive tiltak for å for å bli kvitt nikotin flekker i hjemmet, på tennene og på fingrene. Fjerning av skjemmende gulfarging og bedervet lukt vil være forfriskende endringer for deg, så vel som for de rundt deg.