Hva øvelser å gjøre etter en Korsrygg mikrodiskektomi

November 20
Hva øvelser å gjøre etter en Korsrygg mikrodiskektomi

Korsryggen inneholder fem rotere plater som passer sammen for å støtte korsryggen. Over tid kan en eller flere av platene gli ut av sted, trykke på nerver i ryggen. En miscrodiscectomy prosedyre er en plate fjerning prosedyre som tar syke platemateriale for å redusere presset på nervene. Selv korsrygg mikrodiskektomi klarer å løse problemet, kan utvinning ta opptil seks måneder for å gjenopprette sensasjon. I løpet av denne tiden, kan du utføre fysioterapi øvelser for å stimulere blodsirkulasjonen i nedre del av ryggen.

Recovery Stretch

Denne strekningen er ideelt etter operasjonen fordi den strekker hasesenemusklene som kan bli anspent etter ryggoperasjon. Til å begynne, ligge på gulvet eller på sengen med føttene flatt på gulvet. Brette bekkenet etter å ta med korsryggen på bakken. Ta til høyre ben ut litt og rette ben, føler en strekk i beinet og indre lår. La den rette ben utvidet, og deretter gjenta denne øvelsen på venstre ben, rette den. Etter at begge beina er rettet, ta venstre ben i å vende tilbake til utgangspunktet, deretter høyre ben. Gjenta denne øvelsen fem til seks ganger i løpet av dagen for best resultat.

Fire-Point Stabilization

Denne øvelsen er best utføres to til tre uker etter mikrodiskektomi kirurgi. Det er en stabilisering trening, noe som betyr at det bidrar til å styrke musklene i ryggen og ryggraden for bedre holdning. Starter på alle fire, heve høyre arm i luften, løfte det til inngangs i skulderhøyde. Oppretthold balansen mens du strekker venstre ben bakover. Hold denne posisjonen i 10 til 15 sekunder, senk benet og armen. Gjenta øvelsen med motsatt hånd og ben.

Abdominal styrke trening

Øvelser for å styrke magemuskler bidra til å øke stabiliteten i ryggen. Tilføyelsen av disse treningsball støtter ryggen mens ytterligere utfordre magemusklene. Start med å sitte på stabilitet ball og gå beina ut til å lene seg litt tilbake, holde overkroppen rett. Knærne skal være over anklene. Plasser hendene bak hodet og kontrakt magemusklene til å løfte skuldrene av ballen. Sakte senke skuldrene for å gå tilbake til startposisjonen og gjenta 8 til 10 ganger.

aerobic Exercise

Aerob trening hjelper deg å opprettholde ryggraden fleksibilitet og en sunn vekt. Ved godkjenning fra legen din, kan du delta i lav-effekt øvelser som å gå, sykle og svømme. Start med små tidsintervaller, trene i 10 minutter om gangen i uken etter operasjonen. Jobb deg opp til 30 til 40 minutter per dag for de fleste dagene i uken.