Naturlig urinveisinfeksjon Behandling

October 26

Urin er generelt sterile. Det trenger ikke bære bakterier, virus og sopp. Alt det bærer er salter og væske kroppen avfallsstoffer. Derfor, i motsetning til vanlig oppfatning, urinveisinfeksjon (UTI) er ikke forårsaket av urin, men av populasjonen av organismer som er til stede i vertens fordøyelseskanalen og klynge seg til urinrøret. UTI er generelt helbredelig og håndterbar, men det er behov for en umiddelbar og effektiv behandling for å hindre alvorlige komplikasjoner.

Felles UTI behandling

En person som lider UTI gjennomgår vanligvis en urinprøve for å fastslå årsaken til infeksjonen. Vanligvis vil pasienten være foreskrevet å bruke antibiotika for å drepe infeksjonen forårsaker bakterier eller sopp. For enkle infeksjoner, kan en pasient bli satt under et tre-dagers antibiotikabehandling. Alvorlige infeksjoner kan ta lengre tid enn sju dager med antibiotikabehandling. Mens et antibiotikum er bevist effektive i å drepe sykdom og smitte forårsaker organismer, bærer det også visse helserisiko på grunn av bivirkninger, spesielt med langvarig antibiotikabruk. I lys av dette, naturlig UTI rettsmidler presentere tryggere, men effektive behandlinger som ikke leverer plagsomme bivirkninger.

naturlig rettsmidler

Natural UTI behandlinger er vanligvis plante-og livsstil-baserte. De er også billigere og mer tilgjengelig. Alternativet for denne type behandling varierer fra mat, urter til ting som du vanligvis finner på kjøkkenet. Opprettholde en god flyt av urin er god i å håndtere smitte. Økt væskeinntaket hjelper kroppen din effektivt utvanne og skylle ut uønskede stoffer. Drikker en blanding av ½ ts. natron i 8 oz. vann er en av de klassiske kjøkkenet UTI rette. Tar en lett løsning av natron inne systemet øker syre base balansen i sur urin, en vanlig infeksjon symptom. I tillegg kan enkelte frukter som du enkelt kan finne i kjøleskapet ditt faktisk hjelpe deg med å administrere urinveisinfeksjon. Spise ferske eller Juiced blåbær og tyttebær kan du kroppen til å dra nytte av sin bakterier-hemmende egenskaper. Disse fruktene også bære komponenter som hindrer sykdomsfremkallende bakterier fra sengetøy ned i blæren. En annen nyttig frukt er ananas. Dette tropiske frukten ble funnet å bære bromelain, et enzym som fungerer som en naturlig antibiotika. Tomato er en annen frukt som bærer en kraftig alkalisering effekt som hjelper nøytralisere kroppen pH, noe som gir deg sterkere immunsystem til å hindre utbruddet av UVI symptomer.

Vitamin C-tilskudd

Bortsett fra frukt kilder, ta vitamin C-tilskudd ble funnet effektive i å forebygge eller håndtere tilbakevendende urinveisinfeksjoner. Vitamin C bidrar til å holde blæren sunn og ivaretar helse mot adgang forbudt sykdomsfremkallende bakterier og organismer.

aromaterapi

Den beroligende og avslappende effekt av aromaterapi, i kombinasjon med tradisjonell massasje, er kjent for å forbedre helsen. Med det, hjelper det avlaste kroppen av plagene brakt av UVI symptomer som magesmerter og hevelse.

The Healing Power of Herbs

Enten i tinkturer eller te, den kraftige, anti-bakteriell og anti-inflammatoriske egenskaper av urter, for eksempel pipsissewa, buchu, solhatt og UVA Ursi, har lenge vært brukt til å avhjelpe smerter og ubehag brakt av symptomene på UVI.

Forsiktighet

Med naturlige behandlinger, er det ingen som oppfordret til selvmedisinering. Selv med planter og urter, er det en god sjanse for å lide konsekvensene av feil bruk. Søke hjelp av en herbalist eller homeopat før du prøver ut en urte rutine.