Slik Lavere High Blood Pressure & Kolesterol gjennom kosthold

August 28

Slik Lavere High Blood Pressure & Kolesterol gjennom kosthold


Omtrent 15-30 prosent av voksne i USA har høyt blodtrykk og høye kolesterolverdier. Hvis venstre ubehandlet, kan begge tilstander føre til tilstoppede arterier, hjerteinfarkt eller hjerneslag. Bortsett fra å ta foreskrevne medisiner, spise et sunt kosthold vil også gå en lang vei for å opprettholde et sunt hjerte rate. Følg disse trinnene for å komme på rett spor mot å spise riktig.

Bruksanvisning

1 Gå til legen din for å få blodtrykket og kolesterolnivået sjekkes. Kjøp en blodtrykksmåler og sjekke det hjemme i mellom legebesøk.

2 Følg råd fra legen din eller en kvalifisert ernæringsfysiolog for å komme på en sunn diett plan rik på fiber, frukt og grønnsaker, magert kjøtt, nøtter, hele korn, bønner og meieriprodukter som er lav i mettet og trans-fett. Også holde seg borte fra mat som inneholder mye salt. Spør legen din om det er greit for deg å bruke en salt-erstatning.

3 Unngå avhengig utelukkende på medisiner for å senke blodtrykket eller kolesterol. Mange medisiner som betablokkere og enkelte diuretika vil ikke helt beskytte deg mot hjerteinfarkt. For all del, ta medisiner legen din foreskriver, men motvirke de med en diett høy i rå frukt og grønnsaker og masse mosjon for å holde vekten nede.

4 Få av Standard American Diet (SAD), som hovedsakelig består av bearbeidet og salt mat og animalsk fett. Hvis du spiser disse typer matvarer, sakte bytte til et sunnere kosthold og se blodtrykket og kolesterolnivået slipp.

5 Forskning forskjellige dietter som vil senke høyt blodtrykk og kolesterol, som Dietary Approaches til Stop Hypertension (DASH) Diet Plan (dashdiet.org), som er anbefalt av American Heart Association.

Hint

  • Hold saltinntaket til 2300 mg eller mindre per dag, noe som tilsvarer ca 1 ts.
  • Blodtrykk kan stige som du alder. Folk som er overvektige er to ganger mer sannsynlig å ha høyt blodtrykk.