Hvordan Endre kosthold for å redusere herpes utbrudd

June 23

Herpes er et virus som forårsaker en rekke forhold som spenner fra forkjølelsessår på leppene til genital herpes herpes i øyet til vannkopper og helvetesild. Fordi ordet "herpes" omfatter så mange forskjellige forhold, kan det virke vanskelig å tro at endring av kosthold kan muligens hjelpe med disse varierte forhold. Imidlertid, fordi disse forskjellige versjoner av herpes virus alle stammer fra den samme grunnleggende funksjon - en virus som ligger latent i det sentrale nervesystemet og venter på å gjenta seg - kontrollerer visse aspekter av dietten kan utgjøre en stor forskjell i å kontrollere herpes utbrudd og forhold relatert til herpes. Tjue prosent av voksne har genital herpes, og 90 +% av alle mennesker har herpes viruset som forårsaker forkjølelsessår. disse to forholdene forårsaker smerte og ubehag, og ikke minst sosialt stigma til tider. Lære å endre kostholdet for å redusere herpes utbrudd kan gjøre en stor forskjell i livskvalitet, ditt sosiale liv, og generell helse.

Bruksanvisning

Hvordan Endre kosthold for å redusere herpes utbrudd

1 Lær å spise mat som er rik på l-lysin. L-lysin er en aminosyre som bidrar til å dempe herpes virus. Matvarer som er rike på l-lysin inkluderer: biff, ost, kylling, egg, meieriprodukter, poteter, fisk, yoghurt, og soyabønner. Gjør et søk for å finne mer informasjon om l-lysin-rik mat hvis du er veganer; l-lysin finnes i mange animalske produkter, og du må kanskje være mer kreativ hvis du ikke spiser animalske produkter.

2 Unngå mat høy i aminosyren arginin. Merkelig nok, mange high-arginin matvarer er svært sunt, for eksempel brun ris, de fleste nøtter, havregryn, kokos, hvete, rosiner, og mer. Disse matvarer, dessverre har et høyt nivå av arginin og et lavt nivå av L-lysin, noe som gjør dem hjelp herpes virus i løpet av utbrudd.

3 Ta l-lysin kosttilskudd under utbrudd, eller til og med som et forebyggende verktøy. Tar l-lysin regelmessig gjennom hele dagen konsekvent, selv når du ikke opplever et utbrudd, kan bidra til å hindre fremtidige utbrudd eller redusere alvorlighetsgraden av utbrudd som bryter gjennom.

4 Se på forholdet mellom l-lysin til arginin i matvarer. Hvis du ønsker å spise mat som har et spor av arginin, men er høy i l-lysin, bør maten være fint for deg å spise, som l-lysin overveldet arginin.

5 Spis mer brokkoli eller brokkoli spirer. Tidlig forskning viser at brokkoli kan hemme veksten av herpes virus. Så din mor hadde rett - spise grønnsaker, men spesielt på brokkoli!

Hint

  • Redusere stress under utbrudd, og unngå junk mat. Tomme kalorier vil ikke hjelpe din tilstand, og vil bare gjøre at du føler deg mer sliten.
  • Ikke eliminere arginin fra kosten helt, Det er et behov for denne aminosyre, selv i små mengder.