The Best Low Carb Diet

May 2

Trenden med lav-karbohydrat dietter har fått mye oppmerksomhet de siste årene. Mange diett trender, som Atkins dietten, South Beach dietten og lav-GI dietter, alle holder seg til tilsvarende prinsipper for å begrense inntak av enkle karbohydrater samtidig øke lean protein og kostfiber beløp. Hver diett fungerer litt annerledes og vil ha forskjellige resultater avhengig av dieter stoffskifte og livsstil. Siden hver dieter er annerledes, det er ingen "beste" low carb diett; imidlertid undersøke hver annen diett vil tillate dieter å velge det beste for hennes spesielle kropp og mål.

The Atkins Diet

Atkins Ernæringsmessige Tilnærming, også kalt Atkins Diet, har fått mye pressedekning. Denne dietten ble opprettet av Robert Atkins, MD, i 1972 og modifisert med en ny ernæringsmessig tilnærming med sin 2002 bok, "Dr. Atkins 'New Diet Revolution".

Prinsippene i denne dietten begrenser dieter til ca 20g av "netto karbohydrater" per dag, og deretter gradvis øke dette beløpet som dietten skrider frem. Netto karbohydrater er beregnet ved å lese ernæring etiketten og trekke kostfiber og sukker alkohol karbohydrater fra det totale karbohydrater teller for å få den "net carb" teller - karbohydrater som faktisk påvirker kroppen. Dietten er delt inn i fire "faser" - induksjon, pågående vekttap, pre-vedlikehold og levetid vedlikehold.

Induksjon er den mest begrensede fase. Det er dieter begrenset til 20g netto karbohydrater per dag. Denne fasen forbyr alle enkle karbohydrater, mest komplekse karbohydrater og selv mest naturlig forekommende sukker, som frukt og enkelte grønnsaker. Denne fasen setter kroppen i en tilstand av ketose, der kroppen brenner lagret fett som drivstoff. Etter induksjonsfasene, legger dieter karbohydrater tilbake i form av fiber-rik komplekse karbohydrater. Når vekttap mål er nådd, går dieter levetiden vedlikehold trinnet, hvor mengden av karbohydratinntaket er balansert slik at dieter verken gevinst eller taper vekt. Denne dietten er effektiv, men begrensende. Det krever tilslutning til prinsippene i de faser som constrict daglige valg. Finne Atkins-vennlig måltider kan være en utfordring, og supplement barer og rister selges av Atkins selskapet kan bli dyrt.

The South Beach Diet

Arthur Agatston, MD, skapte South Beach Diet på midten av 1990-tallet som en del av hans kardiologi praksis. Ligner på Atkins dietten, legger denne dietten vekt på å erstatte enkle karbohydrater med komplekse karbohydrater rik på fiber som ikke forårsaker kroppen til å produsere for mye insulin.

Som Atkins Diet, er South Beach Diet delt inn i faser. Den første fase er lik den Atkins induksjonsfase, hvor karbohydratinntak er begrenset og slankere fokusere på inntak av magre proteiner og grønnsaker. I den andre fasen, er restriksjonene løftes litt for å la dieter å nyte komplekse karbohydrater som hele korn, hele hvete pasta og brød, og andre fiber rik alternativer. Dette balansert tilnærming fører til fortsatt vekttap, som deretter følges opp, som Atkins, med en vedlikeholdsfase hvor balansen mellom karbohydratinntaket og vekt er oppnådd.

Betydelig mindre restriktive enn Atkins Diet, nærmer seg South Beach Diet karbohydrater som nødvendig. Innrømmelse av hele korn og andre komplekse karbohydrater gjør denne dietten noe lettere å forholde seg til på lang sikt. Det er imidlertid fortsatt begrenset i at slankere må følge reglene i kostholdet, som kan være vanskelig når du spiser ute.

The GI Diet

En annen karbohydrat begrensning kosthold er GI Diet. Denne planen fokuserer på matens påvirkning på blodsukkeret. Høy GI matvarer har en større innvirkning, hindrer fettforbrenning og vekttap, der lav GI matvarer har en mindre effekt. Prinsipper for GI dietten er grei. De tillater for mye av den samme maten som Atkins og South Beach dietter, styring dieter mot å øke inntaket av magre proteiner og fiberrike grønnsaker. Den største grunnsetning av GI-dietten er balanse - dersom en høy gi maten er spist, bør det spises sammen med en lav GI mat for å balansere innvirkning på blodsukkeret. Ut av de tre dietter, er dette den minst restriktive, men dette kan bety at dieter kan finne det lettere å fjerne seg, og dermed gjør dietten mindre effektive. På en lav carb diett, er det viktig at dieter måle kroppens hennes reaksjoner på endringene som er gjort og justere deretter - hva som fungerer for en dieter, det være seg Atkins, South Beach eller lav GI - kanskje ikke fungere for en annen.