Hvordan bruke Wild Yam krem ​​for prevensjon

September 16

Hvordan bruke Wild Yam krem ​​for prevensjon


Det kan være lurt å komme seg bort fra plast enheter og syntetiske hormoner i dagens prevensjon og prøve noe naturlig, basert på gammel visdom. Wild yam (Dioscorea villosa) har vært spioneringen av noen moderne jordmødre og naturmedisinere som en naturlig metode for prevensjon. Wild yam har mange gode krampeløsende bruksområder, men det er ingen bevis på at du effektivt kan bruke den for prevensjon. Likevel, hvis du er villig til å eksperimentere på deg selv og akseptere risikoen for at wild yam kanskje ikke fungerer i det hele tatt, så kan du lett kjøpe wild yam kremer som, selv om de ikke hindre graviditet, kan ha andre fordeler.

Bruksanvisning

1 Studer fakta om wild yam bruk for prevensjon. Jordmor Willa Shaffer skriver at hun har anbefalt den til sine pasienter med god effekt. Men University of Maryland opplyser at det ikke har noen kvinnelige reproduktive fordeler enn å lette menstruasjonssmerter og eventuelt til å motvirke effekten av østrogenbehandling. Noen tilhengere av urtemedisin mener wild yam kan fungere for prevensjon fordi den inneholder diosgenin, en phytoestrogen som kan kjemisk omdannet til hormonet progesteron. Diosgenin ble brukt i laboratoriet for å gjøre de første p-piller i 1960, men kroppen kan ikke konvertere diosgenin i wild yam i progesteron på egen hånd. Uten at kjemisk konvertering, kan phytoestrogen i wild yam gjøre noe for menneskekroppen.

2 Kjøp wild yam krem hvis du fortsatt ønsker å prøve wild yam for prevensjon og er villig til å akseptere risikoen for graviditet. Kremen er en fin måte å bruke urten, som er lett absorberes gjennom huden og direkte inn i blodbanen. Du kan også bruke den i te eller tablettform.

3 Kjøp en wild yam krem som sier at det inneholder "naturlig progesteron." Dette er en syntetisk formulering som kalles naturlig fordi den er identisk med human progesteron (medroksyprogesteronacetat). Denne type wild yam krem ​​kan være mer nyttig for formålet.

4 Påfør wild yam krem to ganger om dagen til en av følgende program deler av kroppen: innsiden av overarmene (en om gangen), bryster (en om gangen), mage, rumpe (en om gangen), og innsiden og baksiden av lårene (en av gangen). Roter hver dag fra ett område til det neste, og begynner med det øverste området ned til det laveste, og roter tilbake til det øverste området. Bruk angitt på beholderen beløpet for den valgte merkevare av krem.

5 Kombiner wild yam krem med en annen metode for prevensjon i to hele menstruasjonssykluser før du bruker den alene. Mens du bruker wild yam krem, fortsetter kroppen å eggløsning normalt. Det er ingen bevis for hvordan eller hvorfor diosgenin kan fungere for prevensjon, men hypotesene er at det fungerer ved å gjøre egg steril eller ved å fortykke den ytre membran av eggcelle så sædceller ikke kan trenge gjennom. Siden ingenting er bevist, i det minste gi kroppen din tid til å bygge opp en konsentrasjon av diosgenin før ventet å arbeide for dette formålet.

Hint

  • Antibiotika kan negere noen prevensjons effekter av wild yam krem.