Ellaginsyre Diet

April 11

Ellaginsyre Diet


Ellaginsyre er et kjemisk stoff som kan finnes i mange frukter inkludert: bringebær, jordbær, tyttebær og granatepler. Det er også til stede i valnøtter og pekannøtter. Noen foreløpige studier har vist at ellaginsyre kan brukes til å hjelpe kurere kreft.

Cancer Research

Ingen menneskelig forskning har blitt utført ennå å vise at dietter høy i ellaginsyre kan hjelpe behandle kreft. Studier er nå i gang, og skal offentliggjøres innen 2012. Men noen undersøkelser på forsøksdyr har funnet ut at ellaginsyre stopper veksten av svulster og kan bekjempe de skadelige effektene av kreftfremkallende.

Mens spise frisk frukt og nøtter får du mindre doser av ellaginsyre, faktisk frysetørking bringebær eller jordbær vil føre til en kjemisk reaksjon som gjør det mulig for høyere ellaginsyre utgivelser. Også ekstrakter fra bringebær frø eller granatepler gir en annen stor dose.

Diet supplement beslutningstakere har hoppet på denne lille bit av nyheter og har allerede skapt piller, flytende drikke og pulver som inneholder ellaginsyre ekstrakter. Disse kan bli priset ganske høyt, og siden det er ingen konkrete empiriske bevis for at ellaginsyre er gunstig, bør brukeren være forsiktig når du kjøper disse produktene.

Bivirkninger

For det meste er det ufarlig å spise frisk frukt eller nøtter. De er en del av en sunn, balansert kosthold og kan spises for andre fordeler også.

Men USAs Food and Drug Administration ikke teste kosttilskudd før de kommer på markedet, og heller ikke gjøre produsenten sikkerhetskopiere krav fra produktene før de blir solgt. Med det i tankene, være forsiktig når du kjøper et produkt som touts fordelene av ellaginsyre uten å se de andre urter og stoffer som finnes i flasken. Den faktiske mengder av ellaginsyre i hvert produkt vil variere basert på hvert parti som er produsert.

Enkelte rapporter har antydet en skadelig effekt av enkelte leverenzymer når ellaginsyre tas i supplement form. Det anbefales at du snakker med en lege før du tar noen kosttilskudd som de kan samhandle negativt med dagens medisiner som du tar. Dessuten kan mange mennesker som er i urte og naturlig medisin ignorere vanlige legenes behandlinger. Dette er heller ikke anbefalt.