Hvordan holde trommehinnene sprekker mot smitte

January 30

Øret infeksjoner er lett behandles, men hvis venstre ubehandlet, kan de føre til alvorlige resultater, for eksempel trommehinnen sprekker. Øret infeksjoner er lett oppdaget av smerter i øret, feber og svimmelhet. Infeksjon fører til hevelse i det indre øret som kan trykke på trommehinnen og til slutt brast det, noe som kan føre til døvhet. Det er svært viktig å vite hvordan man skal hindre at dette skjer med deg.

Bruksanvisning

Hindre trommehinnene fra Spreng

1 Ta medisiner ved første tegn på øret smerte eller ubehag. Ta en slimløsende slik som guaifenesin, som er tilgjengelig over-the-counter, for å hjelpe kroppen å bryte opp og kvitte seg med slim oppbygging i øret eller omkringliggende områder. Ta en over-the-counter decongestant slik som pseudoefedrin, for å redusere eventuelle hevelse i eller rundt trommehinnen. Ta anti-inflammatoriske smertestillende midler, for eksempel ibuprofen, for å lindre smerter og behandle betennelse rundt trommehinnen.

2 Planlegge en avtale med legen din så snart som mulig. Har legen din undersøke ørene dine for å se om du har en ørebetennelse. Hvis du gjør det, fylle resept han eller hun gir deg for antibiotika. Følg instruksjonene for antibiotika, og ta full dose. Du må ikke slutte å ta antibiotika selv om symptomene avtar fordi infeksjonen kan returnere.

3 Bruk en vaskeklut for å skape en varm komprimere. Kjør vaske tøy under rennende varmt vann, ring den ut, og deretter plassere den over øret. Gjenta denne prosessen for å holde øret varme i 30 minutter, da dette vil lindre symptomene og bidra til å redusere betennelse. Drikk minst seks åtte unse glass vann til riktig skylle systemet og hjelper kroppen å tenke ut noen overdreven mucus bygge opp i øret.

4 Følg opp med legen din som du selv-behandle symptomene dine. Se legen din umiddelbart dersom symptomene vedvarer eller blir verre som væske fra øret, uutholdelig smerte i øret eller feber mer enn 101 grader F. Tilstanden er korrigert når symptomene sakte men sikkert forsvinne. Varigheten av en øreinfeksjon er vanligvis to til tre dager.