Screening verktøy for å vurdere ditt barns helse

August 18

Screening verktøy for å vurdere ditt barns helse


Foreldre er hardt arbeid. Barn kommer ikke med instruksjoner, og foreldre ofte ønsker å vite om de gjør jobben sin riktig. Screening verktøy kan hjelpe i diagnosen av et helseproblem. Den enkleste screening verktøy tilgjengelig for foreldre er ment å bidra til å identifisere syn, hørsel, utviklingsmessige og atferdsmessige problemer som kan oppstå.

visjon Helse

Flere verktøy kan brukes hjemme for synstesting. Det viktigste er å observere barnet. Har hun tilt hodet? Kan hun lykkes tak på leker? Har hun myse? Begge øynene skal flytte sammen i synkronisering, selv når barnet er trøtt. Øynene skal ikke vandre; de bør fokusere på noe. En penlight kan brukes til å tillate barnet å følge lyset. Øynene skal være fokusert på lyset uansett hvor den beveger seg. Hodet bør ikke vippe for å se og barnet skal ikke myse. Dekker hvert øye for seg er viktig å finne ut om det finnes et problem i det ene øyet, men ikke den andre.

Høring Helse

Høring vurdering krever litt samarbeid fra barnet. For visuell forsterkning audiometri (VRA), blir barnet opplært til å se mot lydkilden for å lokalisere den. Hvis barnet presenterer et riktig svar, er han deretter belønnet. Med betinget spill audiometri (CPA), utfører barnet en handling når en lyd høres, slik som å oppdra en hånd, stabling en blokk eller plassere en ring på en kjegle. Begge disse metodene kan brukes med barn i alderen syv måneder til tre år. Imidlertid er CPA metoden ideell for barn i alderen tre år og eldre.

Developmental og Behavioral Health

Developmental og atferdsmessige helse vurderer barnets språkferdigheter, artikulasjon, motorikk og mulig følelsesmessig stress. Screening for utviklingsmessige forsinkelser bør gjøres regelmessig fra fødsel til fylte seks år. Kits og spørreskjema kan kjøpes for å fullføre hjemme. Foreldre observere barna sine og svare på spørsmål om konkrete aldersrelaterte milepæler. Ifølge de første tegn nettside, "screening verktøy er tilgjengelige for å identifisere en rekke bekymringer fra en bred utviklingsforstyrrelser til autismespekterforstyrrelser til andre relaterte lidelser, for eksempel ADHD og bipolar lidelse." Det viktigste er å observere barnets atferd.