Hvor lenge kan du bruke en Neti Pot?

December 23

Bruken av en neti pott for nasal vanning dateres tilbake til antikken. Hvis brukt riktig, bør neti potten være trygt for utvidet bruk, daglig, hvis en person er komfortabel med prosessen. Det avhenger av den enkelte og effekten av behandlingen, om hvor lenge hun bruker en neti pott. Neti potter kan kjøpes på nettet eller i helse og naturlig mat butikk.

Identifikasjon

Neti potter brukes for sinus vanning og stammer fra en rensing metode for Hatha Yoga tilpasset praktisert i India. Innenfor den hinduistiske yoga tradisjon, neti potten brukes hver morgen som en del av vanlig rutine å forberede for dagen, akkurat som å vaske ansiktet eller pusse tennene. Det er to teknikker for å bruke potten, sidelengs og bakover. Den sideveis teknikken er mer vanlig.

bruk

Neti potter antas å hjelpe til å fjerne nesehulen når de utsettes for visse allergener, og blir ofte anvendt etter eller i løpet av en kald påvirker sinus hulrom. Det er ikke en bestemt tidsramme utpeke hvor lenge du bruker neti potten. Mange abonnere på bruk av neti-potten for å opprettholde generelle sinus helse. Neti potter kan brukes hver dag, og opp til fire ganger om dagen trygt.

Advarsel

Hvis, når du bruker neti potten, er vannstrømmen blokkeres eller renner fra nesen, kan det være å forårsake skade ved vann sikkerhetskopiering i ørene eller grupperingsnesehulene. Dessuten, hvis du opplever svie eller smerte når vanning, unngå å bruke så det ikke kan være trygt å fortsette behandlingen med neti potten.

Prosess

Neti potten bruker en målt saltløsning som er viktig å få rett til å ivareta sikkerheten i regelmessig og hyppig bruk. Pottene er laget lik som en tekanne og arbeid med gravitasjonskraft til å behandle saltvann i ett nesebor og ut det andre, er dette kjent som den sidelengs teknikk. Den bakover teknikken fungerer på samme måte, bortsett fra at oppløsningen trekkes gjennom til halsen og ut av munnen.

betraktninger

Hvis problemene oppstår når du bruker neti potten som tidligere beskrevet, søke råd fra en lege for å sikre at det ikke er noen avvik eller obstruksjon i sinus området. Noen mennesker opplever følsomhet for saltoppløsninger og daglig eller utvidet bruk kan gjøre mer skade enn godt.