Hvordan å spise ute sunt

February 26

Hvordan å spise ute sunt


Bare fordi du prøver å gå ned i vekt betyr ikke at du må gi opp å spise ute på restauranter. Tipsene i denne artikkelen vil hjelpe deg å gjøre sunne valg når du spiser på restauranter.

Bruksanvisning

1 Det er veldig viktig å velge riktig restaurant. Plukk en som du vet har sunne alternativer du kan bestille. Ikke gå til restauranter som er kjent for å ha super størrelse deler. Ikke gå til alt du kan spise buffeer.

2 Be om en utholdende pose eller boks når du starter måltidet. Sett halvparten av maten bort før du begynner å spise slik at du kan ta den med hjem og har det for et annet måltid.

3 Ikke bestille noen drikker som inneholder kalorier. Hold deg til vann eller iste. Alkohol, fruktjuicer og brus legge kalorier uten å tilfredsstille deg, gjør det vanskelig for deg å gå ned i vekt hvis du spiser på restauranter.

4 Bestill en suppe og salat i stedet for en hovedrett. Spør serveren å sette salat dressing på siden. Dypp gaffelen inn i salaten dressing hver gang du tar en bit, slik at du forbruker bare litt og holde kaloriinntaket lavt.

5 Hvis restauranten tilbyr en brødkurv, si nei.

6 Hvis du bestiller forretter, sørg for at det er sunt ved å unngå frityrstekt seg.

7 Velg oppføringer som er grillet, bakt, stekt, svertet, stekt, posjert, stuet, stekt, dampet, ikke stekt.

8 stedet for å få potetmos, pommes frites, ris eller pasta som tilbehør, kan du gå for dampede grønnsaker.

9 Enten hoppe dessert eller velg det med omhu. Du kan finne mer informasjon om hvordan du velger en sunn dessert her:
http://www.ehow.com/how_4775564_lose-weight-eat-dessert.html

Hint

  • RK. Ingen kopiering / endring tillatt.