Hvordan få tilgang paratransit

December 23

Hvordan få tilgang paratransit


Paratransit refererer til noen transport system designet for å hjelpe funksjonshemmede, noe som gir dem tilgang til enten den lokale kollektivtransport myndighet eller serverer dem i en privat kapasitet. De fleste paratransit organisasjoner krever potensielle ryttere å gå gjennom en søknadsprosess for å få tilgang til tjenester.

Bruksanvisning

1 Fyll ut en søknad for paratransit tjenester. Organisasjonen i ditt område vil trolig tillate deg å fylle det ut på nettet, eller laste den ned og faks, post eller e-post den tilbake i. De fleste organisasjoner krever at du kvalifisere for funksjonshemmede status etter kriteriene lagt ut av Americans with Disabilities Act, og mangler evnen til å få fra hjemmet til en lokal bussholdeplass eller togstasjon, eller til styret at systemet uten en rampe eller heis.

2 delta på noen i-person intervjuer eller andre møter som organisasjonen krever. Hvis du har en rullestol eller annen enhet å hjelpe din mobilitet, vil du sannsynligvis trenger å ta det for testing.

3 Hold noen spesialiserte ID-kort at organisasjonen gir deg på et trygt sted. Hvis du ikke har disse ID-kort, vil du ikke være i stand til å bruke tjenestene som du har kvalifisert.

4 Ring servicenummeret for å ordne gitt transport når du trenger det. Ulike organisasjoner krever ulike mengder bly tid før ønsket avreisetidspunkt, slik at du vet hvor mye merke du trenger for å gi de ansatte.