Liste over bilder brukes til å regulere følelser

December 24

Liste over bilder brukes til å regulere følelser


Den internasjonale Affective Picture System (RSU) ble utviklet av Senter for studier av Emotion og oppmerksomhet i 1995, ifølge Ghent universitet hjemmeside (se referanser 1). Den RSU består av et sett av 60 standardiserte bilder utformet for å gi stimuli for å undersøke følelsesmessig regulering. Målet med å utvikle uniform data var å gi en rekke emosjonelt ladede fargefotografier fra mange forskjellige kategorier som er tillatt for kontrollert utvalg av stimuli og ukomplisert resultat sammenligning mellom studier. Denne standardisering gjør nøyaktige reproduksjoner av data innenfor en forskningslaboratorium eller på tvers av mange.

Valg av bilder

Ved utvikling av systemet, ble bilder valgt som representerte et bredt utvalg av innhold, var i farger, var lett å løse og raskt kommunisert mening. Bilder ble valgt som kan lokke fram en behagelig eller ubehagelig respons samt en rolig å spent respons. Andre bilder ble brukt som kontroller. I tillegg til de 60 grunnleggende bilder, er supplerende bilder brukes i forberedelsene til studien å beskrive vurdering prosedyre.

vurdere resultater

For å vurdere de tre dimensjonene av nytelse, opphisselse og dominans, bruker vurdering Self-Assessment dukke (SAM), hvor grafer svar på bildene er brukt for å indikere følelsesmessige reaksjoner. For å vurdere nytelse, bruker SAM en lykkelig bilde og en ulykkelig bilde. For opphisselse, er en spent bilde og en søvnig bilde brukt. For dominans, varierer grafen fra en liten bilde til et stort bilde som ser ut til å være i kontroll. Hver dimensjon er rangert på en ni-punkts skala.

bilde~~POS=TRUNC

Seksti bilder brukes i det internasjonale Affective Picture System. Eksempler på bilder fra RSU inkluderer slange, edderkopp, gorilla, brenne offer og pistol til hodet. Den Ghent universitet hjemmeside (se referanser 1) gir en komplett liste over de bildene som brukes i denne undersøkende verktøy.