Hvordan håndtere en død Skunk

February 29

Hvordan håndtere en død Skunk


Finne en død skunk i hagen din kan være en alarmerende, og stinkende, erfaring. Når dette skjer, er det viktig å fjerne og kaste de døde skunk så snart som mulig, før andre dyr blir tiltrukket av sin duft og kommer inn på tunet på leting etter mat. Riktig håndtering av døde skunk er avgjørende i å holde deg trygg og sunn.

Bruksanvisning

1 Ta på tykke hansker. Bruk aldri bare hendene til å håndtere en død skunk. Skunks bære rabies, og ifølge New York Department of Environmental Conservation, kan du bli infisert fra en rabiat skunk hvis skunk spytt kommer i kontakt med et åpent sår eller dine øyne, nese eller munn.

2 Plukk opp de døde skunk fra bakken. En spade er et effektivt verktøy for scooping skunk av bakken. Selv om du har hansker på, er det fortsatt best å ikke ta på skunk fordi du ikke vet hva slags bakterier det bærer.

3 Tøm skunk i en søppelpose. Knyt søppelpose stramt slik at skunk er forseglet godt inne.

4 Transporter søppelpose til en søppelcontainer eller deponi å forkaste skunk. Forlater skunk på eiendommen i søpla vil fortsette å produsere en stygg lukt, så det er en god idé å ta skunk andre steder.

Hint

  • Vask alltid hendene med antibakteriell såpe og varmt vann etter håndtering dyr som er levende eller døde.