Slik Doner Plasma i Wisconsin

November 8

Plasma er en gulaktig delen av blodet som er lett regenereres ved kroppen. Plasma består hovedsakelig av proteiner og vann, som er hva en kropp trenger for å kontrollere infeksjon og blødning. Folk som donere plasma er betalt alt fra $ 20 til $ 30, avhengig av etaten.

personlige Krav

Finn nærmeste plasma senteret i ditt område for å planlegge en avtale. Du må være minst 18 år gammel eller maksimum 65 år gammel. Du må veie minst 110 pounds og være i god helse. Selv folk tar medisiner eller som har en medisinsk tilstand kan søke om å donere plasma.

Søknaden

Du trenger en sosial sikkerhet, Wisconsin legitimasjon med bilde og et strømregning eller equivilent som har din faste Wisconsin adresse på den. Under søknadsprosessen, vil du bli spurt om noen medisiner som du tar eller eventuelle sykdommer du måtte ha.

The Physical

Send til en fullstendig fysisk etter å ha fullført programmet. Den fysiske inkluderer vektkontroll, blodtrykk sjekk og laboratoriearbeid for å teste blodet ditt. Hvis du er kvalifisert og fortsette å donere plasma, er du pålagt å ta en fysisk en gang hvert år etter den første donasjonen. Selv om Wisconsin plasma sentrene vil ta alle kvalifiserte givere, er de ute etter givere som er AB- og AB +. Wisconsin sentre arbeide med National Marrow Donor Program for å finne og registrere mulige benmargsdonorer.

først Donasjon

Komme frem til din første avtale i minst 10 minutter før det planlagte tidspunktet. Du vil bruke en datamaskin med berøringsskjerm for å svare på noen personlige spørsmål. En lab tekniker vil trekke litt blod for å teste protein nivå og anemi. Dersom laboratoriearbeid viser positive protein nivåer og ingen tegn til anemi, vil du bli henvist til en donasjon stasjon. Forvent å være på plasma sentrum i minst en time hvis du er mann og muligens en og en halv time hvis du er en kvinne. Du får betalt ved gjennomføring av donasjonen