Hvordan endre Medicare planer

November 14

Medicare og Medicaid-systemet er massiv og kommer med tusenvis av forskrifter, bestemmelser og krav. Mens systemet gir uante fordeler for mange, det bringer også med seg frustrasjon og forvirring for mange forbrukere som er usikre på hvordan de skal navigere den. Forstå når og hvordan du kan gjøre endringer i Medicare planer vil bidra til å gi trygghet og redusere stress. Lokale og statlige forskrifter kan variere, som planlegger dekning og påmelding kvalifikasjonskrav, så sjekk alltid statlige og føderale regjeringen ressurser til å bekrefte dine valg og innmelding krav.

Bruksanvisning

Endre Medicare helseplan

1 Forskning alternativene. I de fleste tilfeller kan endringer i Medicare planer bare skje én gang i året. Denne prosessen er kjent i Medicare som en lock-in. Men du kan gjøre endringer i Medicare planer og muligheter under den årlige koordinert valgperioden som går mellom 15 november og 31. desember hvert år. Fordi nye politiske dekning eller endringer begynner 1. januar, må eventuelle endringer i planene gjøres før denne datoen, eller du er nødt til å vente på den neste valgperioden. Du kan også slå noen alternativer gang i løpet av åpen påmelding periode, som varer fra 1 til 31 januar mars hvert år, men du kan ikke gjøre noen endringer i Medicare Part D (reseptbelagte stoffet dekning) i denne perioden.

2 Gjør ønskede endringer i Medicare plan under den årlige koordinert valgperioden. Du kan lage så mange eller så få endringer i Medicare plan som du ønsker. Du kan legge til, slippe og bytte dekning og med legge til eller slippe Medicare Part D (reseptbelagte stoffet dekning).

3 Sjekk din nåværende dekning. Under åpen påmelding perioden, kan du bytte til en annen Medicare privat helseplan med narkotika dekning eller separat stoffet dekning med den opprinnelige Medicare hvis du er i dag dekket av Medicare-godkjente private helseplaner med stoffet dekning eller har uavhengige narkotika resepter planer i forbindelse med en original Medicare plan. Du kan også gjøre endringer hvis du har privat Medicare forsikring uten narkotika eller reseptbelagte fordeler.

4 Gjør eventuelle endringer i Medicare Part D (reseptbelagte stoffet dekning) under den årlige koordinert valgperioden for å sikre ny dekning begynner 1. januar i det nye året. Du kan bare gjøre endringer i denne delen av Medicare plan i denne perioden. Forskning retningslinjene for å gjøre endringer for å sikre at du får mest mulig fordeler fra ditt valg.

5 Bli med eller bytte til en annen privat Medicare helseplan i løpet av måleperioden, men tar seg ikke å dis-melde fra den opprinnelige planen. Den nye planen vil erstatte den gamle planen automatisk. Hvis du avbryter eller dis-melde fra den opprinnelige planen før du gjør en endring, vil du ha et rot på hendene, og kan ha et gap i dekning. For de melde i nye planer, dekning trer i kraft den første dag i måneden etter innmelding. For eksempel, hvis du melde deg på Medicare privat forsikring i april, vil dekningen begynner på den første i måneden etter at påmeldingsskjemaet er mottatt. Men husk at påmelding under den årlige koordinert valgperioden (15 november til 31 desember), endringer trer i kraft 1 januar.

Hint

  • Gjør leksene dine. Tilgang på nettet og fysiske ressurser for å forstå dine Medicare plan, fordeler, begrensninger og endringer.