Hjelp for problemfylte tenåringer i Norfolk, VA

November 16

Hjelp for problemfylte tenåringer i Norfolk, VA


Ungdomstiden presenterer kamper og prøvelser noen tenåringer ikke kan håndtere riktig. I stedet for å møte utfordringer noen tenåringer bøye seg for presset fra oppveksten og bli viklet inn i en labyrint av dårlige beslutninger og de påfølgende konsekvensene. Signerer tenåringer er i trøbbel inkluderer rusmisbruk, skulk, løgn og andre dårlige oppførsel. Finn din plaget tenåring hjelp i Norfolk, Virginia.

Anonyme alkoholikere

Anonyme Alkoholikere, også kjent som AA, er en internasjonal organisasjon dedikert til å hjelpe enkeltpersoner i kampen for nøkternhet. Alkoholikere samle på møter i lokale områder for å støtte hverandre i kampen om å slutte å drikke og forbli edru. Anonyme Alkoholikere godtar folk i alle aldre, inkludert tenåringer. Deltakelse er gratis, men grupper godtar små donasjoner for å betale leie ans kjøp litteratur. Finn et AA-møte i nærheten av Norfolk, Virginia, på Anonyme Alkoholikere nettstedet.

The Pines Residential Treatment Center

Med tre steder i Virginia, serverer Pines Residential Treatment Center tenåringer og barn i alderen 5 til 21 år gamle. Åpnet i 1986, gir Pines middels og langsiktig omsorg. Den Kempsville Center, en av Pines steder, ligger i Norfolk, Virginia. Denne plasseringen har spesialisert seg på mannlige og kvinnelige barn alder 5-21 lider av atferdsproblemer, emosjonelle forstyrrelser og psykiske lidelser. Denne plasseringen gir separate tjenester for urolige barn og unge, samt innleggelse og polikliniske behandlinger. Innleggelse tjenesten forblir gjennomsnitt mellom 10 til 60 dager, avhengig av programmet og behovene til den enkelte ungdoms.

West Neck Creek Equestrian Center, Inc

En vanlig del av noen tenåringer internatskoler og hjelpesentre dreier seg om hesteterapi. Equine terapi bruker hester å innpode verdier og ansvar, samt bistå med psykiske problemer. Ifølge Equine Therapy programmer, som arbeider med hester hjelper "lavere blodtrykk og hjertefrekvens, økt beta-endorfin nivåer, redusere stressnivået, redusere følelser av sinne, fiendtlighet, spenning og angst, bedre sosial fungering, og øke følelsen av empowerment, tillit , tålmodighet og selvfølelse. " The West Neck Creek Equestrian Center i Virginia Beach ca 20 miles fra Norfolk tilbyr ridetimer og en sommerleiren. Meld din plaget tenåring i et av disse programmene eller oppmuntre ham til å jobbe frivillig på West Neck Creek Equestrian Center.

Terapi

Ta din plaget tenåring å snakke med en registrert terapeut for rådgivningstjenester. Ifølge My Troubled Teen hjelper rådgivning med problemer hjemme inkludert trass og lyver. Kombiner ungdoms rådgivning økter med familievernkontoret økter for samhold og behandling av alle problemer mot familien i stedet for sentre ut akkurat din ungdom. Når du søker etter en rådgiver velge en med lignende verdier til din, et mål-sentrert tilnærming og evne til å være ærlig selv når vanskelig å gjøre det. Ulike psykologer eksistere innenfor Norfolk inkludert Dr. Rebecca Thomas, Dr. Ross Lawrence, Dr. Susan Garvey og Dr. Kimberly Gamble.