Hvordan trene hjernen og holde det sunt

August 18

Hvordan trene hjernen og holde det sunt


Trene hjernen din er like viktig som å trene resten av kroppen din. Hjernen din øker og vokser ved å samhandle med utvendig verden. Hjernen er i stand til å tilpasse hele livet, og selv i alderdommen kan vokse nye nerveceller. I likhet med resten av kroppen din er det et tilfelle av "bruke det eller miste det med hjernen din muskel. Her er noen enkle måter å forbedre hjernen din makt, hver eneste dag.

Bruksanvisning

1 For å hindre kognitiv svikt, for å hindre fysisk nedgang, må du ta del i fysisk aktivitet. Du virkelig ikke kan få nok fysisk trening når det gjelder å holde både kropp og sinn sunt og levende. Som du går gjennom livet, er det viktig å variere din fysiske aktivitet. Hvis du er en rullator eller runner, varierer ruten din. Lær nye gateskilt, se nye steder og møte nye mennesker. Lære en ny aktivitet eller få en ny ferdighet vil gagne hjernen din. Bli med i en gruppe aktivitet vil bety at du vil møte nye mennesker og danne nye relasjoner. Hver ny aktivitet du unne styrker hjernen din til å justere og endre.

2 starter en ny gruppe aktivitet har en dobbel fordel, du forbedrer hjernen din makt med den nye aktiviteten og den resulterende sosial aktivitet i en gruppe ytterligere fordeler hjernen. Fraser tvinger oss til å tenke, svare på nye samtaleemner og formulere nye svar. Diskusjon er mat for hjernen. Bli med i en diskusjonsgruppe om du kan finne en. Bli med i en bokklubb eller en gruppe der du cam høre nye meninger og svare på dem. Snakk med familien. Snakk med andre pendlere. Holde hjernen aktiv, absorberende nye ideer, og svare på dem.

3 Noen aktiviteter som er spesielt bra for hjernen lærer et nytt språk, lesing, spill som Scrabble og bingo, og selvfølgelig, kryssord og pilk-sag oppgaver. Noen ganger er vi ubehagelig å prøve å lære nye ting, men dette ubehaget er naturlig. Det er bare hjernen din å justere og læring. så bære på og ikke være flau hvis du lærer saktere enn andre. Det viktige er at du lærer, og du staving av kognitiv svikt forbundet med Alzheimers og andre forhold knyttet til reduksjoner i våre mentale evner.

4 Det er viktig at vi bruker alle våre sanser, hele tiden. Se, lytte, se, smake og lukte. Disse sansene sende ulike meldinger til hjernen, og dette er hvordan vi lærer. Prøv å bruke sansene på forskjellige måter. Lukk øynene når du kler en salat eller få deg kledd. Du vil da være avhengig av berøring og smak, finpusse disse ferdighetene og flytte ideer rundt i hjernen din. Prøv å legge merke til nye ting i miljøet hver dag, endringer i været, nye planter eller dyr og spesielt nye mennesker. Forestill deg hvordan du har lært ting i det siste, lære å skrive, knytte skoene, noen ferdigheter som du nå har. Det har blitt bevist at forestille trener kan faktisk bedre fysisk helse. Så kan forestille i ditt sinn, bedre mental helse. Aldri bare sitte. Synes at.

5 Forbedre din diett. Godt kosthold gir en sunn kropp og en sunn kropp gjør for en sunn hjerne. Husk hjernen matvarer som antioksidanter. Like viktig som kosthold, er hvile og søvn. Som kroppen hviler, så gjør ditt sinn. Et godt kosthold, hvile, trening, og stimulering alle hjelpe kroppen å opprettholde seg selv. De gjør det samme for sinnet.

6 Så mye som mulig, eliminere stress fra livet ditt. Hvis du har problemer, ta affære. Søk etter løsninger. Hvis du trenger hjelp, søker det og akseptere det. Hold kroppen i bevegelse og holde hjernen din i bevegelse. Hjernen din vil takke deg.