Hvordan man skal håndtere å ha dårlige tenner

April 15

Hvis øynene er vinduene til sjelen, er ditt smil vinduet til din personlighet. Her er hvordan man skal håndtere å ha en mindre enn fantastisk sett med tenner, selv om de er virkelig ille.

Bruksanvisning

1 Se en tannlege. Dette kan virke veldig grunnleggende, men noen mennesker har dårlige tenner fordi de ikke gå til tannlegen regelmessig på grunn av frykt eller mangel på økonomiske midler til å betale for tannbehandling. Det er tannleger som spesialiserer seg på behandling av de med overdreven frykt for tannlegen, enten med medisiner for å hjelpe deg å slappe av eller med musikk eller videoer til å ta tankene bort fra tannarbeid. Hvis du ikke har dental forsikring og kan ikke betale for avtalen, sjekk ut gratis klinikker det området, eller en dental skole hvor de kan se deg for gratis eller redusert pris.

2 Puss tennene flittig. Selv om du lider av forfall eller ekstremt skjeve tenner, holde dem rene er et must. Råtnet tennene ofte forlate deg med dårlig ånde, så det er viktig å holde munnen så rent som mulig. Pensle flere ganger om dagen og bruke mints eller sukkerfri tyggegummi for å unngå lukt fra dine dårlige tenner. Hvis tennene er svært skjeve, det er flere steder for plakk å skjule, så grundig børsting er nøkkelen.

3 Lær å smile med munnen lukket. Du trenger ikke blinke en stor toothy smil å formidle din personlighet. Hvis du fortsatt venter på å få tennene fast, ikke la din forlegenhet hindre deg fra å nyte deg selv i grupper. Smile genuint uten å eksponere dine tenner for alle å se. Prøv ikke å dekke ansiktet med hendene mens du snakker eller smiler, men. Dette trekker bare oppmerksomhet til problemområdet.

4 Godta at ingen er perfekte. Alle har en feil i sitt utseende at de skulle ønske var annerledes. Hvis feilen er dårlige tenner, prøv å godta det og gå videre.