Hvordan Return Nalgene flasker

December 11

Hvordan Return Nalgene flasker


Nyheten om mulige helsefarer bisfenol A, som brukes til å lage plast og epoxy harpiks, har etterlatt seg mange mennesker lurer på hva de skal gjøre med sine Nalgene vannflasker eller tåteflasker som kan nå være giftig. Nalge Nunc Internationals har besluttet å trekke flasker fra hyllene, men har ikke utstedt et produkt tilbakekalling. De vedlikeholde produktet er trygt, og de drar produktet bare på grunn av forbrukernes bekymringer. De vil nå produsere bare flasker som ikke bruker kjemisk. Valget om å ta tilbake gamle Nalgene flasker med innhold av bisfenol A hører til de butikkene som solgte deg produktet. Noen butikker utstede en liten refusjon eller lagre kreditt for gamle flasker.

Bruksanvisning

1 Identifiser hvis flasken er laget av hard plast som inneholder bisfenol A. Du kan raskt identifisere dette ved å slå flasken over og se på bunnen. Hvis du ser et nummer 7 resirkulering kode i en trekant, så det kan inneholde kjemikalier, selv om noen nummer 7 produkter som Everyday linjen satt ut av Nalgene ikke inneholder bisfenol A.

2 Finn kvittering for din flaske. Du kan være i stand til å returnere flasken uten kvittering, men det vil øke din sjanse for suksess hvis du kan finne den.

3 Identifiser stedet du opprinnelig kjøpte Nalgene flaske, og gå til butikken i person. Du kan ringe butikken hvis du ønsker, men å snakke med sjefen kan være bedre. Gjør ærend på vei til jobb eller hjemme for å spare gass.

4 Skriv ut en kopi av informasjon om bisfenol A og sitt utseende i antall 7 Nalgene flasker. Du kan finne litt informasjon om Nalgene Outdoor nettstedet. Det er nok av andre ressurser på internett om den kjemiske, også.

5 Gå til resepsjonen området i butikken der du kjøpte flasken. Forklar sjefen at du ønsker å returnere Nalgene flaske på grunn av den mulige giftighet som finnes i bisfenol A, og trekking av flaskene ved Nalgene fra hyllene. Du kan bruke trykt informasjon om de ikke er kjent med hva du snakker om. Mange større butikker har gitt refusjon selv uten kvittering. Det er imidlertid en tilbakebetaling ikke garantert noe sted.

6 Skriv Nalge Nunc International direkte om dine bekymringer hvis butikken ikke vil ta Nalgene flaske tilbake.