Hvordan unngå søvnighet

July 21

Hvordan unngå søvnighet


Det er mange ulike faktorer som bidrar til fysisk og mental utmattelse, noen som du kan styre og noen som du ikke kan. Menneskekroppen trenger mellom syv til ni timers søvn hver natt. Selv om du ikke kan gå kontinuerlig over lang tid med lite søvn, det er teknikker du kan bruke for å øke årvåkenhet og redusere søvnighet og til, når det er nødvendig.

Bruksanvisning

En del i fysisk aktivitet. Selv om det kan virke bakvendt, faktisk gjør fysisk aktivitet du å bli mer våken. Hvis du finner deg selv å bli sliten på et uheldig øyeblikk, begynne å trene. Dette trenger ikke å være en intens trening; Det kan være så enkelt som å gjøre hopping knekt i fem minutter. Trene utgivelser endorfiner, som gjør at du føler deg glad og energisk.

2 Hold deg hydrert og ikke spise. Spising, spesielt å spise store måltider, vil du føle deg sløv. På samme måte kan ikke drikker nok væske gjør at du føler det på samme måte. Hvis du er sulten, spiser et lett måltid, men holde seg borte fra tung mat. Så snart du føler deg sliten, begynne å drikke vann.

3 Hold fokus. Ikke la tankene vandre, selv for et øyeblikk. Fighting søvn krever to sider: fysiske og psykiske. Hvis du mister den mentale siden, vil tretthet snart ta over kroppen din. Ved stadig å fokusere tankene dine, vil du bo ansvaret for kroppen din. Før du sovner, hjernen din begynner å tenke mange rare og tilfeldige tanker, mye som en ukontrollert dagdrøm. Ved å la tankene vandre, replikere du staten, rett før du sovner.

4 Drikk en drikke som inneholder koffein. De fleste helsepersonell anbefaler ikke denne veien. Det er ikke sunt å motstå sove med kjemikalier. Dessverre er det perioder i folks liv når de trenger å gjøre dette. Pass på å ikke overdrive det: nyte en kopp kaffe eller en boks med brus og så stoppe. Dette er ofte nok til å gi deg energi boost som du trenger for å holde det gående.

Hint

  • Ikke holde seg våken for lenge. Kroppen din trenger søvn; det er viktig å leve et sunt liv. Ved å frata deg av søvn, kan du bli desorientert og forvirret; kan du selv begynne å hallusinere. Denne sinnstilstand er ikke trygt.