Hvordan å stramme Infant begrensninger

September 5

Installasjon av spedbarn bil seter er ikke en engangsprosess. Faktisk kan skader eller dødsfall oppstå hvis setets begrensninger eller sete stroppene ikke er kontrollert og justert jevnlig. Praktisk talt alle spedbarn barneseter i dag bruker en fem-punkts sikkerhets utnyttelse system for å sikre barnet i setet. Kontroll og justering disse begrensninger og seletøy tar bare noen få minutter, og kan bety forskjellen mellom liv og død for barnet ditt.

Bruksanvisning

1 Sjekk festes og setebelte tilkoblinger som fester setet i place.Try å flytte setet for hånd fra side til side og ved å trekke setet fremover for å se om det er noen lek. Hvis det er først unbuckle sikkerhetsbeltene og la dem trukket helt. Trekk dem ut igjen, kjøre dem gjennom basen og koble dem. Trykk ned på setet for å sørge for at setebeltene trekke så mye som mulig, og skaper en snugger passform. Stram tjore tilkoblingen ved å trekke tjore troppen videre i sin spenne. Dette vil holde setet vipper frem i løpet av noen brå stopp.

2 Kontroller for å sikre at skulderbeltet hvile jevnt på spedbarnets skuldre. Dersom stroppene ikke hvile fast, eller hvis det er slakk, stroppene skal plasseres inn i en nedre sele sporet på baksiden av setet.

3 Stram beltet, om nødvendig, ved å dra nedover på stroppen bak setet.

4 Plasser barnet i setet og koble fem-punkts sele tilkobling. Trekk beltet nedover for å stramme dem om nødvendig. Juster selen tie ved å skyve den oppover på selen til der den hviler rett under barnets hake.