Steel Strapping Safety

July 1

Stål pakkebånd er en spesialisert form for Strapping brukes til å holde ned veldig tunge gjenstander som biler under transport. Det er en rekke problemstillinger rundt stål stropping sikkerhet.

Strap Materials

Selv om ekstra kraftige bånd kan være laget av plast, jern eller metall, for meget tunge laster er det anbefalt at stålbånd benyttes. Dette er først og fremst fordi plasten er tilbøyelige til å bryte og jern er utsatt for rustdannelse. Stål, på den annen side, er mye mer pålitelig enn både og således mye sikrere.

belastnings~~POS=TRUNC

Stål stropper kan være laget av galvanisert stål, rustfritt stål eller akutt stål. Hver av disse typer av stål kan holde nede last opp til et par tonn. Pass alltid på at stålbånd møte alle kommunale og industristandarder.

snapping stropper

Selv stål stropper kan knipse nå og da. Dette er fordi det er en enorm mengde energi lagret i stroppene som de gjør sin jobb med å holde tung gjenstand på plass, alltid ta forholdsregler, som å bruke vernebriller når du arbeider rundt disse stropper. Når frigjøring av stroppene på slutten av reisen, alltid være oppmerksom på at stroppene kan fly hvor som helst på grunn av trykket bygget opp i dem.