Hva er inntektsrammer for Georgia matkuponger og Medicaid?

November 18

Hva er inntektsrammer for Georgia matkuponger og Medicaid?


Delstaten Georgia gir både mat frimerker og Medicaid fordeler for sine borgere etter behov, men ting er ikke så enkelt som en hard-og-rask inntektsgrensen. Terskler for begge programmene varierer avhengig av andre faktorer, som familiens størrelse og kostnader; i Medicaid sak, det er mange programmer du kan bruke til, hver med sine egne krav. Likevel, med hjelp av georgiske elektroniske ressurser, kan du finne ut om du er kvalifisert for noen av disse sosiale programmer.

Matkuponger

Matkuponger tildeles husstander - ikke nødvendigvis enkeltpersoner - fra sak til sak og i henhold til fattigdomsstatistikken som er satt av den føderale regjeringen. I 2010 grunnlinjen netto inntektsgrense for en husholdning på tre var $ 16 608 per år. Dette er ikke den eneste variabelen matkuponger Programmet vurderer, men; alder og utgifter til folk i din husstand er like viktig for valgbarhet.

Søknad om Stamps

Søk om matkuponger ved å fylle Form 297 og sende det til din lokale Georgia Institutt for familie og barn Services kontor, eller søke på nettet med DFCS 'COMPASS side. Du kan også bruke kompass for å teste om du er kvalifisert uten egentlig å bruke. Se Ressurser for koblinger til både Form 297 og kompassiden, samt en liste over alle DFCS kontorer i Georgia.

Medicaid

Medicaid inntekt terskel kravene varierer avhengig av hvilken Medicaid-programmet du søker å delta. For eksempel, en husholdning med to personer er kvalifisert for lav inntekt Medicaid på mindre enn $ 4272 i året, mens en gravid kvinne som bor alene kan motta Helt fra begynnelsen Medicaid på mindre enn $ 21 660 i året. Noen Medicaid programmer har også "ressurs" terskler, som setter begrensninger på den totale verdien av varene som eies av en asylsøker, som eiendom eller biler.

Søknad om Medicaid

Sjekk om du er kvalifisert for et bestemt Medicaid-programmet på Georgia Department of Community Health er kvalifisert Kriterier Chart. Hvis du ønsker å søke om et program, laste ned et program fra Institutt for familie og barn Services. Fyll den ut med informasjon om boligen din, familien din størrelse, din inntekt og ressurser, og statsborgerskap status; deretter returnere den. Se Ressurser for koblinger til begge områdene, samt en oversikt over alle DFCS kontorer i Georgia.