Inntekt Retningslinjer for Disability Med Medicare

August 3

Hvis du er funksjonshemmet eller blinde, kan du være kvalifisert til å melde i Medicare, selv om du ennå ikke er 65 år gammel. Medicare tilbyr helseforsikring til amerikanske borgere som har betalt Medicare skatt. Men hvis du aldri har betalt Medicare skatt, kan du fortsatt være i stand til å kjøpe Medicare forsikring når du slår 65 år. Du kan ikke motta Medicare gratis hvis du aldri har betalt denne skatten, selv om du er deaktivert.

Medicare og uførhet

Hvis du er ufør, og du er berettiget til å motta trygd uføretrygd, har du rett til å motta Medicare dekning etter 24 måneder med fordeler. Dine Medicare del A og del B fordelene starter automatisk på den 25. måneden at du mottar uføreytelser. Medicare Del A er sykehus forsikring, og det er gratis for alle mottakere som har betalt Medicare skatt. Medicare Del B er sykeforsikring, og i motsetning til del A, er det ikke gratis. Hvis du ønsker å slippe del B dekning, har du lov til å gjøre det. Du kan velge å legge til ekstra Medicare dekning hvis du er villig til å betale mer per måned.

Social Security Funksjonshemming og inntekt

For å motta trygd uføretrygd og være kvalifisert til å få Medicare dekning, må funksjonshemming hindre deg i å arbeide på en vanlig jobb. Hvis du gjør jobben, kan inntekten ikke være høyere enn $ 1000 per måned (som i 2011). Du er også kvalifisert til å motta disse fordelene hvis du er blind og kan ikke tjene mer enn $ 1640 per måned. Hvis du begynner å tjene mer enn de grensene som gjelder for ditt tilfelle, dine fordeler slutt. Men hvis du er blind og du når 55 år, dine fordeler er bare suspendert, ikke avsluttet, og Social Security Administration betaler deg fordeler for noen måneder der inntekten faller under denne grensen.

Medicare og inntekt

De inntekt retningslinjer for Medicare når du er funksjonshemmet, er de samme som inntekt retningslinjer for uføretrygd. Du er kvalifisert for Medicare er avhengig av om du er kvalifisert for Social Security Disability. Den faktiske Medicare-programmet ikke har begrensninger på din inntekt: du kan tjene så mye som mulig, og du fortsatt er kvalifisert til å melde i Medicare. Men gjør din inntekt påvirke hvor mye du betaler i premie for Medicare Del B og Medicare Part D, som er reseptbelagte stoffet dekning. Som inntekten øker, premiene også øke.

Medicare Mens Working

Hvis du har Medicare dekning fordi du er deaktivert, må du oppfylle inntektsgrensene som er nevnt ovenfor. Som forklart, kan du jobbe så lenge inntektene er lavere enn de tillatte grenser. Men hvis du begynner å tjene mer, din uføretrygd slutten. Hvis uføretrygd slutt fordi du jobber og inntekten er høyere enn den månedlige grensen, Medicare ender også. Men fortsetter Medicare for åtte og et halvt år mens du arbeider, fra det øyeblikket du mister uføretrygd. Etter denne tid, kan du kjøpe Medicare dekning eller kjøpe privat forsikring. Hvis du fyller 65 år før de åtte årene har gått, fortsetter dekningen før du dør.