Hvordan bli kvitt kronisk dårlig ånde

June 25

Kronisk dårlig ånde, eller halitosis, kan være forårsaket av en rekke faktorer. Selv om mange mennesker tror at kronisk dårlig ånde kommer fra magen, er det ikke tilfelle. Halitosis kommer enten fra munnen eller nesen og nesegangene. Heldigvis, det er en entydig metode for å bekjempe dårlig ånde og holde bakteriene som forårsaker det i sjakk.

Bruksanvisning

Trinn til bedre Breath

1 Besøk tannlegen for å sørge for at du ikke har noen tann eller tannkjøtt problemer. Riktig tann og tannkjøtt helse er viktig i bekjempelsen av dårlig ånde. Infiserte tannkjøttet og tennene er en sannsynlig årsak til halitosis. En skikkelig munnhygiene rutine er også svært viktig i bekjempelsen av bakterier som produserer dårlig ånde.

2 Etter utelukker munnen, pass på at det ikke er noen neseproblemer forårsaker halitosis. Bihulebetennelse og andre bakterielle infeksjoner i nese passasjer kan føre til postnasal drypp. Mens postnasal drypp har ingen lukt i begynnelsen, det utvikler seg en som det sitter på tungen.

3 Bruk en tunge skraper eller bare pusse baksiden av tungen med en tannbørste på daglig basis for å hjelpe bli kvitt bakterier som forårsaker dårlig ånde. Riktig tunge hygiene er nødvendig for å bekjempe halitosis.

4 tygge tyggegummi, noe som kan gjøre mer enn å maskere lukten av støtende pusten. Tyggegummi kan fortrenge bakterier som bygger opp på tungen etter et måltid eller når munnen din er tørr. Drikker mer vann kan også bidra til å forskyve bakterier på tungen forårsaket av en tørr munn.

5 Spis oksygenrike grønnsaker som selleri og persille. Dette vil hindre bakterier fra å vokse på tungen, og friske pusten samtidig. Spise en kvist av persille etter et måltid kan virkelig gjøre en forskjell.

6 Bruk munnvann. De fleste varianter kan hjelpe maskere lukten av dårlig ånde; noen foreskrevet av tannlegen din inneholder oksygenrikt formler som faktisk vil drepe bakterier som bygges opp i munnen.

Hint

  • Puss tennene etter hvert måltid. Hvis du jobber i løpet av dagen, bør du vurdere å ta en tannbørste med deg. Hold tyggegummi i bilen eller lommen for etter måltider. Drikk litt ekstra vann hver dag, selv om du ikke er tørst, for å hindre at munnen blir tørr.