Hvordan løse Bryst Implant Surgery

May 22

Hvordan løse Bryst Implant Surgery


Bryst implantat kirurgi kan kreve lang utvinning perioder for pasientene. Avhengig av tilstand og elastisiteten i huden din, kan utvinning tid variere fra et par dager til et par uker. Når den første helbredelsesfasen er over, er det fortsatt begrensninger du trenger å vite om. Har tenkt å ta noen dager fri fra jobb eller skole for å samle krefter. Les videre for å lære hvordan du gjenoppretter fra bryst implantat kirurgi.

Bruksanvisning

Forbered en velfylt Recovery Room

1 Sett ut myke puter for å øke din komfort nivå, heve overkroppen og redusere hevelse.

2 Plasser snacks og vann i nærheten av sengen. Anestesi brukes under implantat kirurgi kan føre til ubehag i magen eller kvalme. Å ha snacks og vann i nærheten kan bidra til å bosette magen.

3 Kjøp medisiner og sette dem i nærheten av sengen.

4 Be familiemedlemmer eller venner til å ta vare på barna dine mens du gjenopprette. Du trenger å hvile og begrense bevegelse for de første dagene etter operasjonen.

5 Lei filmer og erstatte batteriene i fjernkontrollen. Leiefilmer kan hjelpe deg å holde deg underholdt under utvinning.

Gjenopprette Comfortably Fra Bryst Implant Surgery

6 Rest så mye som mulig etter operasjonen. Kroppen din vil bli sår. Å få ekstra hvile er viktig for en rask utvinning.

7 Forbered og lagre isen pakker å administrere hevelse. Hvis du har frosset pakker av frukt, kan de også være nyttig for å redusere smerte og ubehag.

8 Kjøp komfortable over-sized skjorter som knapp foran. Komme armene på en skjorte og trekke den over hodet vil være umulig dagen etter operasjonen.

9 Begynn selv-massasje så tidlig som mulig for å hindre innkapsling eller herding av arrvev. Din kirurg vil lære deg selv massasje teknikker som er trygge å utføre med brystimplantater.

10 Bruk din post-kirurgisk BH til kirurgen har sett dine snitt. Han vil fortelle deg om din utvinning går som forventet. Han vil også fortelle deg når det er greit å stoppe iført BH.

11 Unngå å løfte tunge gjenstander til du ser din lege. Belastningen av vekten på ditt snitt kan føre rive eller popping av masker.

12 Hold et øye for postoperativ feber. Feber kan være en indikasjon på infeksjon etter brystimplantat har blitt plassert i kroppen.

Hint

  • Forskning ettervern behandlingstilbud hvis budsjettet tillater. Disse komfortable rom er ofte bemannet med sykepleiere opplært til å gjenkjenne infeksjon.
  • Brystimplantater kan forårsake moderat til alvorlig ubehag, hevelse og feber som du gjenopprette.