Hvordan redusere risikoen for MRSA (super) Infeksjoner

October 5

Hvordan redusere risikoen for MRSA (super) Infeksjoner


Infeksjoner forårsaket av MRSA (Meticillinresistente Staphylococcus aureus) dreper flere mennesker hvert år enn aids, ifølge Center for Disease Control. Disse "superbugs" er faktisk varianter av de vanlige staph bakterier mutert til å bli immun mot over halvparten av antibiotika i dag brukes til å behandle bakterielle infeksjoner. Omtrent 25-30% av befolkningen i USA er kolonisert av staph bakterier, men ikke smittet. Dessverre er det en enkel steg fra kolonisering å bli smittet eller smitte noen andre. Alt som trengs er et enkelt kutt som gjør at stafylokokk bakterier å komme inn kroppen din og begynne sitt arbeid.
Når du er inne, kan muterte stammer av disse bakteriene svært raskt ødelegge ethvert organ de bor. Hjerte, nyre og leversvikt, nekrotiserende lungebetennelse (der lungene er faktisk spist unna), sepsis og nekrotiserende fasciitt (kjøtt spising) er bare noen av de dødelige konsekvensene av å bli smittet med MRSA. Over 200 forskjellige stammer av disse super har blitt identifisert, hvorav mange kan drepe i løpet av få timer. Enda verre, kan den beregnede dødeligheten på 30% bli alvorlig undervurdert på grunn rapportere dødsårsaken som en av konsekvensene er nevnt ovenfor i stedet for å nevne MRSA.
Betraktet som en "sykehus sykdom," MRSA-infeksjoner er nå å dukke opp på offentlige steder, for eksempel treningssentre, idrettslag, skoler og nesten ethvert sted hvor fysisk kontakt er utbredt. Ingen kan vurdere de er trygge fra denne dødelige trusselen.

Bruksanvisning

1 FORSTÅR ​​hvordan bakterier mutere. Bakterier er encellede organismer som har hele hensikten er å overleve. Helst antibiotika brukes til å behandle en infeksjon, vil eventuelle overlevende bakterier endre deres genetiske struktur for å bli immun mot at antibiotika i fremtiden.

2 LÆRE et sunt immunsystem fungerer. Et sunt immunsystem vil endre seg til å bli immun mot bakterier det er utsatt for i små doser. Det er derfor vaksinasjoner er effektive. En liten mengde bakterier blir injisert for å tillate immunsystemet å endre seg før man kommer i kontakt med en virulent stamme av den samme bakterie. Et riktig fungerende immunsystem gjør det samme med dagligdagse bakterier du kommer i kontakt med.

3 Bruk ANTIBIOTIKA klokt. Ikke ta antibiotika for virusinfeksjoner, som forkjølelse, influensa, bronkitt eller mild ørebetennelse. De er ikke effektive mot virus. Når du går til legen med disse problemene, sørg for at du blir testet for bakterier før du godtar en resept på antibiotika. Hvis du er foreskrevet antibiotika, ta dem nøyaktig som anvist. Motstå trangen til å slutte å ta dem når du begynner å føle deg bedre. Aldri ta antibiotika uten resept.

4 LIMIT bruk av husholdnings antibakterielle produkter. Antibakterielle produkter fungerer på samme måte som antibiotika gjør. De er ment for bruk kun når noen i huset er syke, for å hindre at andre blir smittet. Hvis disse produktene er over brukt, kan du meget vel være å lage dine egne personlige stammer av resistente bakterier.

5 utøve god hygiene. Vask hendene ofte med vanlig såpe og vann. Dette eliminerer de fleste bakterier uten å forårsake mutasjoner.

6 PROTECT åpne sår. Det tar bare et lite kutt for å tillate bakterier under huden din. Rengjør og desinfiser noen skrubbsår umiddelbart. Hold dem dekket, spesielt når på offentlige steder hvor fysisk kontakt er en mulighet, til de er helbredet.

7 ALDRI inn på sykehuset FOR ALLE TYPER for kirurgisk inngrep uten å være MRSA TESTET. Testen er en billig nesepinne med 24 timers resultater. MRSA du kan bære er ikke nødvendigvis et faresonen før under operasjonen, da de vanligvis godartede bakterier får mulighet til å invadere kroppen din.

Hint

  • Gjør ytterligere forskning på egen hånd. Dette er en reell trussel, for ikke å bli tatt lett på. Noen nyttige nettsteder er oppført i ressursen avsnittet nedenfor, for enkelhets skyld.