Adolescent angst behandling

June 15

Angst er en vanlig psykisk lidelse som rammer både modne voksne og ungdom. Behandling av ungdom krever samtykke fra en ansvarlig voksen. Gjenkjenne symptomene og utvikle et nettverk av støtte for en ungdom med en angstlidelse er det første skrittet en forelder eller vaktmester kan ta.

Know Your Limits

Som vaktmester for en ungdom med angst, kan du anta at symptomene er tegn på egen hånd. Det finnes bevis på at psykiske lidelser er genetisk, men ikke nok for et teppe antagelsen om at fordi du har angst barnet ditt vil også. Angst av en forelder ikke formere seg i en halvvoksen. Det skal aldri skje at barnet ditt tar medisiner som er foreskrevet for angst. En ungdom må behandles separat av en spesialist i unges psykiske helse. Hvis du aldri har hatt noen problemer med angst, men tenåringen din er stille symptomer på høyt ladede utbrudd av sinne, frustrasjon og emosjonelle sorg; ikke anta at du har myndighet til å forhandle atferden. I stedet gjør kontakter gjennom skolen, legen din, barnets lege og lokale ungdomsgrupper for å løse dette problemet. Mange unge svare på tilbakemeldinger fra andre ungdommer. Gi mulighet til å sosialisere med andre ungdommer, som vil gi riktig informasjon om hvordan å behandle følelser.

Finne Treatment

Ofte er det begrensede muligheter for ungdom som søker behandling for angst uten mandat fra rettssystemet. De mest vellykkede behandlinger for angst involvere person velger og ha en stemme om eventuelle medisiner foreskrevet. Den beste løsningen er å konsekvent gi valget til ungdom om hvordan de ønsker å delta i sin egen utvinning fra denne sykdommen.

Angst kan løses ved terapier som behandler følelsesmessige traumer og sosial angst. Kunst terapeuter, massører og støttegrupper hjelpe både voksne og ungdom bringe ubevisste negative påvirkninger av angst i sin nåværende bevissthet så da emosjonell ladning kan frigis.

Vær proaktiv

Ikke alle eller alt er det samme fra dag til dag. Hvis du ikke kan finne en terapeut i ditt område, eller er misfornøyd med tjenestene som tilbys, kan du prøve å finne noe som du kan gjøre. Journalføring, fotturer, lage musikk og snakke med noen vil gi deg noen lettelse, hvis ikke ta tankene bort de tvangstanker som kompromittere din evne til å fungere. Gjør arbeidet alene kan være en kamp, ​​men er også en større belønning når du kan ta full kreditt for noen gode følelser som de dukker opp.