Medisinsk Årsaker til angst

September 10

Selv om angstlidelser har en rekke årsaker, er det en rekke medisinske tilstander som kan forverre en angstlidelse eller i noen tilfeller føre til angst eller panikk-angrep lignende symptomer.

hjerte betingelser

Fordi panikkanfall og andre symptomer på en angstlidelse ofte omfatte brystsmerter, racing hjerteslag og svimmelhet, er mange mennesker som rapporterer opplever symptomer på hjerteinfarkt eller andre hjerte tilstand ofte opplever et panikkanfall.

Luftveis betingelser

Calmclinic.com melder at luftveisproblemer som astma, emfysem og lungeemboli kan ofte øke følelsen av angst hos noen også lider et panikkanfall eller angstlidelse.

nevrologiske betingelser

Anfall og encefalopati (en tilstand karakterisert ved unormal hjernen fungerer) kan utløse en angst angrep og i noen tilfeller gi lignende symptomer på en angst angrep.

medisiner

The University of Maryland Medical Center nettside sier at angstlidelser og panikkanfall liknende symptomer kan være forårsaket av over-the-counter og reseptbelagte medisiner.

Sentralstimulerende

Koffein har lenge vist seg å produsere angst angrep som symptomer som nervøsitet, uro og følelse nervøs, økt hjertefrekvens, svetting og svimmelhet.