Hvordan lage en legetime for depresjon

November 9

Det første trinnet i å få diagnostisert og starte en behandlingsplan for depresjon er å lage en legetime. Det er ikke vanskelig å gjøre en avtale, men det kan være noe som gjør mange mennesker nervøse. Til tross for at det er en svært vanlig tilstand, noen mennesker fortsatt bekymret for at bekjenne de kan ha en psykisk lidelse vil føre til problemer i sine liv. Andre er redd for at det å være diagnostisert med depresjon vil bety at det virkelig er noe galt med dem, i motsetning til bare å tro at de bare har en serie med dårlige dager eller uker. Å få en avtale kan bidra til å lindre disse bekymringene og hjelpe deg å komme i gang på veien til utvinning.

Bruksanvisning

1 De fleste vet at depresjon er preget av følelser av tristhet eller å ha "the blues". Det finnes en rekke andre vanlige symptomer, derimot, inkludert tretthet, rastløshet, søvnproblemer og konsentrasjonsvansker, manglende evne til å kontrollere negative tanker, endring i appetitt og selv ikke lenger er så interessert i aktiviteter du brukte til å nyte. Folk har beskrevet depresjon som "lever i et svart hull" eller følelse livløs. Hvis disse symptomene er noe som du har opplevd, kan det hende du har en depresjon.

2 Ring din vanlige lege. Hvis du ikke har en, spør familie og venner for anbefalinger. Hvis du kjenner noen som har blitt behandlet for depresjon, spør om han vil anbefale sin lege. Hvis du ikke har noen å spørre, eller hvis du ikke føler deg komfortabel å spørre, søke på nettet for leger i ditt område som spesialiserer seg på psykisk helse. Det finnes en rekke nettsteder som lar pasientene å rangere og vurdere sine leger; Dette kan være en flott måte å plukke ut en lege som vil passe dine behov.

3 Når du snakker til resepsjonisten, be om å gjøre en avtale med din valgte legen. Når du blir spurt om årsaken til avtale, sier at du tror at du kan være lider av depresjon. Du vil sannsynligvis bli spurt om hvilken tid ville fungere best. Velge en tidlig morgen avtale (helst rett etter at de åpner) kan få deg i tidligere. Kopier ned dato og klokkeslett når resepsjonist setter din avtale. Umiddelbart skrive det ned i din planner eller kalender, slik at du ikke glemmer. Angi en påminnelse på din mobiltelefon kan også hjelpe deg å huske din avtale.