Hvordan bli en Medicare Vendor

April 16

Medicare gjør direkte utbetalinger til medisinske tilbydere og leverandører på vegne av pasientene. Medisinsk leverandører ofte dra nytte av stabil inntekt og kundebase som kommer med å akseptere Medicare betalinger. Selv om Medicare er en føderal program, stater er ansvarlig for å melde deg og gi administrasjon av krav for leverandører som opererer innenfor dem. Hver stat håndterer Medicare innmelding og krav fra leverandører og leverandører gjennom tredjeparts leverandører, men nye leverandører kan melde deg på Medicare ved å bruke uniform elektroniske søknaden.

Bruksanvisning

1 Få en nasjonal leverandør Identifier fra National Plan og Leverandøren Enumeration System nettsted. På hjemmesiden, klikk på "National Provider Identifier" og velg "Søk om NPI" på neste side. Les informasjonen om søknad om et NPI nettet og klikk "Start Application." Gjør en konto ved å skrive inn brukernavn og passord. Klikk på "Neste" -ikonet og starte programmet. Gi informasjon om medisinsk forsyning virksomhet og klikk på "Send". Du vil motta din NPI via e-post innen to uker etter innlevering av søknaden.

2 Gå til Medicare Provider påmelding, Kjede og Eierskap System (PECOS) nettside. Bruk NPPES bruker-ID og passord for å logge deg på PECOS. Klikk "Ny registrering" for å starte programmet. Følg programmet for å fullføre spørsmålene angående hva du selger, hvordan du selge den og eventuelle tidligere kriminelle eller sivile juridiske spørsmål. Gjennomgå svarene og klikk på "Send". Skriv ut Certification erklæringen PECOS gir på slutten av programmet.

3 Signer og dater sertifisering erklæringen, ta en kopi til senere bruk, og sende originalen til entreprenøren staten Medicare arbeider med å håndtere leverandør og leverandør påmelding og krav. Du må sende uttalelsen innen sju dager etter søknad om registrering. Vent opptil 45 dager for entreprenøren å behandle søknaden din og sende melding om godkjenning som Medicare leverandør.