Slik Cure divertikulitt med Probiotika

July 31

Slik Cure divertikulitt med Probiotika


Mayo Clinic definerer divertikulitt som betennelse i små poser i tarmveggen. Disse små poser, ellers kjent som diverticula, er mer tilbøyelig til å danne i tykktarmen, men kan også forekomme i spiserør, mage, tynntarm og tykktarm. Ifølge Center for Disease Control and Prevention, det vanligste symptomet av divertikulitt er magesmerter, spesielt rundt venstre side av nedre del av magen. Personer med denne sykdommen kan også oppleve kvalme, brekninger, hetetokter, kramper og endring i avføring. Heldigvis er denne tilstanden veldig behandles med probiotika.

Bruksanvisning

Slik Cure divertikulitt med Probiotika

1 Besøk din lege hvis du opplever noen av de nevnte symptomene. Din lege vil behandle deg med forskrevet antibiotika, men hvis saken er mild, kan divertikulitt bli kurert av naturens antibiotika, ellers kjent som probiotika. Probiotika, ifølge Mayo Clinic, er kosttilskudd eller matvarer som inneholder gunstige bakterier som ligner på de naturlig forekommende bakterier i kroppen din.

2 Integrer mat med naturlige probiotika som yoghurt, ostemasse, miso og kefir til hvert måltid for en uke. The Center for Disease Control and Prevention sier at disse matvarene kan eliminere betennelse i divertikler og kurere divertikulitt.

3 Fortsett å integrere probiotika til hvert måltid før symptomene avta, og etter å holde fordøyelseskanalen sunn og fri fra fakkel-ups.

Hint

  • For optimale resultater, spise rikelig med fiber-rik mat som frukt, grønnsaker og helkorn og drikke rikelig med væske.
  • Hvis du fortsatt har symptomer etter en uke, bør du kontakte lege. Hvis du opplever uopphørlig oppkast, diaré, blødninger eller sterke magesmerter ikke prøv dette midlet hjemme som det er ment å behandle svært milde tilfeller av divertikulitt.