Heat Treatment for en trakk muskel

April 29

Heat Treatment for en trakk muskel


Varmen kan være svært effektive i behandling av en trakk eller anstrengt muskel. Varme bør brukes sammen med is, medisiner og andre behandlinger for å redusere smerte og betennelse. Nøkkelen er å bruke varme til rett tid for å få mest mulig nytte.

Funksjon

Heat er viktig for å forberede en trakk muskel til å være klar for fornyet aktivitet. Varme kan slappe av muskelspasmer. Varme blir primært brukt etter flere dager etter skade, når isen har redusert den innledende betennelsen.

Effekter av varme

Mens isen fører til vasokonstriksjon (minimere blodstrøm) og kontroller betennelse og smerte, spurs varme vasodilatasjon (en økning av blodstrøm) til det skadde området. Å øke blodstrømmen akselererer strømmen av næringsstoffer og oksygen til den inntrukne muskelen, som er nødvendige for helbredelse.

Typer Oppvarming Applikasjoner

Oppvarming pads bør brukes flere ganger per dag i 15 til 20 minutter om gangen. Theraflex gel pakker kan brukes som is eller varmebehandlinger. Stikke dem i mikrobølgeovnen og plassere dem direkte på skadde muskelen.

Hot Tub Treatment

En badestamp eller veldig varmt bad kan være svært effektive i å lindre smerte fra spente muskler, spesielt i bena, rumpe eller tilbake. Vann kan dekke større områder av en anstrengt muskel.

Tidsramme

Heat bør brukes før skaden er helt leget. No set tidsramme finnes for herding en trakk muskel. Healing er betinget av alvorlighetsgraden av skaden og behandlingsnivå.