Hvordan hjelpe en Shark Attack Victim

May 7

Hvordan hjelpe en Shark Attack Victim


Oddsen for å bli angrepet av en hai er en i 11,5 millioner ifølge International Shark Attack File. Det finnes flere hundre arter av hai, bare en brøkdel av disse har vært knyttet til angrep på mennesker. Selv om svært sjeldne, hai angrep forekomme, og det er viktig å vite hvordan man skal reagere hvis du eller noen andre blir angrepet.

Bruksanvisning

Hvordan hjelpe en Shark Attack Victim

1 First off, ringe etter hjelp før du går i vannet. Vær forsiktig når du går i vannet, spesielt når du i nærheten av området av angrepet. Hvis det er blod, enn det er sannsynlig at den hai vil returnere eller at andre vil komme til området.

2 Hvis offeret er fortsatt under angrep når du kommer til stedet, hjelpe ham eller henne bekjempe hai ved å slå den i øynene, snute eller gjellene med en hard eller skarp gjenstand. Bruk det som er innenfor rekkevidde (steiner, skjell, etc).

3 Hjelp offeret unnslippe vannet raskt og så rolig som mulig. Prøv ditt beste for å kontrollere blødninger ved tett innpakning såret og legge press på den.

4 Når offeret er trygt tas i land, vikle ham eller henne i et teppe for å hindre / redusere varmetap. Hold offeret så rolig som mulig.

5 Call for hjelp umiddelbart, og ikke flytte offeret mens de venter på hjelp til å komme. Offeret bør undersøkes av en lege uansett hvor ubetydelig sårene kan virke.