Vekttap med magneter

August 20

Bruken av magneter for vekttap har blitt mer populært de siste årene. Magneter har effekter på celleaktivitet på kroppen som noen mennesker tror gi vekttap muligheter.

Bio Magnetisme

Magneter er sagt å ha evnen til å forårsake vekttap ved å endre cellulær fysiologi i kroppen. Denne prosessen kalles bio-magnetisme og øker cellulær respirasjon, noe som betyr at karbohydrater og fett (makronæringsstoffer) er brutt ned til brukbare energiformer. Ved å øke hastigheten på mobilnettet åndedrett, mengden kalorier som brukes av kroppen din øker også. I teorien energibalansen i kroppen blir negativ, og du gå ned i vekt ved å brenne lagret fett. Men en 1994 studie ved University of Oregon viste at økningen i mobilnettet åndedrett var ubetydelig.

Ear Magneter

Det bruk av øret magneter for å produsere vekttap er en vanlig form for terapi. To magneter per øre er slitt i 30 til 60 minutter per dag. Selv om det er tre til fire punkter i hvert øre som brukes for å stimulere vekttap, bør bare fire poeng brukes per øre daglig. Som det ene øret er vanligvis mer følsom enn de andre, blir begge ørene anvendes i en forlenget løpet av terapi. En kur varer i seks uker, etterfulgt av to uker med hvile, så en annen seks-ukers kurs for behandling om nødvendig.

resultater

Noen mennesker tror magneter har en rekke effekter på kroppen når det brukes til vekttap. De sier appetitt er undertrykt, magen kan gi følelsen av fylde, er fordøyelsen regulert og nervøs spenning reduseres. Det blir også hevdet at magneter kan være effektive i behandling av kosttilskudd medisinske problemer som diabetes, men ingen studier tilbake dette opp.